Az análszex előnyei és hátrányai

Miért jó az anális behatolás?

Az análszex előnyei és hátrányai

Főként a férfiakat legjobban izgató téma az análszex, főleg mikor meglátnak egy formás fenekű csajt, szinte rögtön az első amire gondolnak, hogy mennyire jó lenne megdugni hátulról és a fenekébe vagy a derekára élvezni, de azért ennek vannak előnyei és hátrányai is.

Párkapcsolatban ha mindkét fél nyitott , megfelelő síkosítóval extrém orgazmust lehet elérni mert a nőknek rengeteg idegszál fut össze , a férfiaknál pedig alapból izgató pláne mivel kicsit szűkebb mint a punci és jobban össze is záródik így ugyebár jobban tudja a farkát megszorítani akaratlanul is ami plusz gyönyör.

Arra azért oda kell figyelni, hogy mindkét félnek jó legyen és nem utolsó sorban nem szabad elfelejteni, hogy a popsit is izgatni, nyalogatni majd először ujjal kell behatolni vagy egy-két kisebb gésa-golyóval így a popsiszex is könnyebb és élvezetesebb lesz.

Nem biztos, hogy minden lány kedveli ezt a fajta élvezetet így nem árt előre tisztázni, hogy ne legyen kellemetlen egyik félnek sem mert akár fájdalmas is lehet.