Ajándék nőnapra

Mire vágynak a nők valójában?

Ajándék nőnapra

A nőnap eredetileg a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja volt, de korántsem az a virágos, negédeskedő ünnep, mint ma, hanem kemény feminista mozgalom. 1917-ben azért volt fontos, mert a nők még nem szavazhattak a legtöbb országban, így az egyik legalapvetőbb emberi jog hiányában valóban szükség volt arra, hogy a nőket külön ünnepeljék.

De mi a helyzet 2020-ban, 103 évvel később Magyarországon? Sokak szerint azzal, hogy a nők szavazhatnak, dolgozhatnak, minden el van intézve, lehet továbbhaladni. A továbbhaladás valóban szükséges . Sajnos még a mai világban is azt tapasztalhatjuk, hogy valójában egy nő több szempontból is hátrányosabb helyzetben van akár munkavállalási szempontból is, mint egy férfi. De ez igaz az élet többi területére is.

Nőnap, a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Tudod, hogy kinek veszel ajándékot, és mi lesz a meglepetés? Ha saját készítésű, vagy a megajándékozottnak kedves fotóval díszítve rendelünk meg fényképes ajándéktárgyat, biztosak lehetünk benne, hogy meleg fogadtatásra talál. Legyen szó a szeretteinkről, barátainkról, vagy kedves ismerősökről, mindenki örömmel fogadja, ha csakis neki személyesen készülő egyedi ajándékkal lepjük meg. Hölgyeim, tegyük a szívünkre a kezünket. Mi az ami a legnagyobb örömet szerzi nekünk?

Egy csak úgy odavetett drága ajándék, vagy egy teljes szívből, szeretettel átadott kis apróság? Legtöbben nem drága dolgokra vágyunk, és főleg nem csak a nemes napokon, mint nőnap, anyák napja, karácsony. Ha egész évben érezzük a szeretetet, törődést, az az igazi ajándék. Uraim, ezen érdemes elgondolkodni. Mert nekünk nem 1-1 nap, hanem az év minden napján helyt kell állni, mint nő, feleség, anya egyaránt. Éppen ezért nagyon nagy örömet tud okozni, egy igazi, személyre szabott szeretettel átadott ajándék.