A Vízöntő Nő jelleme

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Vízöntő Nő?

A Vízöntő Nő jelleme

A Vízöntő Nő számára a függetlenség és a szabadság a legfontosabb, és mindent felrúg, ami korlátozza őt ezekben. Fogékony az újra, az eredetire pl. a hajviselet tekintetében.

Jövőjét egy pillanatig sem téveszti szem elől, egész gondolkodásmódját ez a szemlélet irányítja. Bájos, kedves és jószívű, népszerű, rendkívül barátságos, ám ennek ellenére független lény. Nagyon könnyen felindul, de még annál is hamarabb bocsájt meg és visszatér jellegzetes, víg kedélye. Álmodozó természete különleges és sajátos légkört kölcsönöz személyiségének. Az érdeklődési köre, csak úgy, mint ő maga, egyedi-egy nagy hipszter és jó a zenei ízlése. Nem tűri, hogy uralkodjanak rajta, gyakran csupán kényszerből száll be a harcba. Néha egyenesen direkt az ellenkezőjét teszi annak, amit elvárnának tőle.

A barátságot sokkalta többre tartja, mint a szerelmet, a feltétel nélküli kapcsolatok és barátságok híve. Neki is fontos a társ, nem arról van szó, de gyakran mint barátjához viszonyul hozzá. A társához fűződő viszonyát akkor érzi teljesnek, ha a kapcsolat barátságként is működik. A régi szerelmeivel a későbbiekben is képes baráti viszonyban maradni, mintha mi sem történt volna.

Tud szórakozni is, és inkább a férfiak, semmint a nők társasága vonzza (sokkal több fiúbarátja van, mint lány, annak ellenére, hogy a fiúk nagy része többet szeretne tőle, mint szimpla barátság). Olykor ingerlékeny, kötekedő és költekező, általában azonban szeretetreméltó, kellemes és hűséges társ. Ha túlságosan erős partnert választ, nem biztos, hogy házassága tartós marad, mert elképzeléseiből nemigen enged. Meglehetősen konok és nem befolyásolható.

A szerelemben sohasem lángoló, nem veszíti el fejét, és nem fojtja el személyiségét. Vele a házasság nem lesz rendhagyó. Amelyik partner nem akarja visszafogni, uralma alá hajtani – nos, az jó társat talál benne.
Otthonát kellemesen, bár a közízléstől eltérően rendezi be, s nagy szabadságot enged gyermekeinek is, hiszen ez felel meg leginkább nevelési elveinek. Gyermekeit igen jól neveli, nagyfokú szabadságot biztosít számukra, megértéssel és szelídséggel övezi őket.

Ha meg akarsz tőle szabadulni, elsősorban ellenőrizd minden lépését, vagy olvasgasd az sms-eit, de biztosan világgá tudod kergetni akkor is, ha előítéleteid vannak, vagy állandóan kritizálsz valamit. De ha tudálékosan és okoskodóan tárgyalsz vele, vagy a bankszámládat lebegteted az orra előtt azzal a céllal, hogy elcsábítsd, netán ha még azt is meg akarod neki szabni, hogy mikor mit csináljon, az is egy megbízható módszer ahhoz, hogy a kapcsolatnak véget vess.