A vágyfokozó harapdálás

Szereted párodat harapdálni az együttlétek során? Felhevíti vágyaidat, amikor gyengéden, vagy erősen szétharapdálod őt?

A vágyfokozó harapdálás

Felmérések szerint a nők szeretik jobban alkalmazni szexuális fegyvertárukban ezt a kis játékot. Persze vannak olyan férfiak, akik előszeretettel harapdálják partnerüket szeretkezés közben. Az emberek többsége szereti, ha intim helyzetekben csókolják őt, a harapdálás pedig túlmegy ezen a határon, általában akkor kerül rá sor, amikor elönt minket a vágy és nem bírunk magunkkal. Ilyenkor szeretünk apró fájdalmat okozni partnerünknek és bennünket is jóleső érzéssel tölt el a vadabb harapdálás és az azzal járó fájdalom, ami fokozza a vágyunkat és az aktus közbeni extázist. Persze a legjobb, ha az édes, finom, kényeztető csókokból fokozatosan váltunk át a gyengédebb, majd erősebb harapdálásra, de ha elönt minket a vágy, előfordul, hogy harapdálásunkkal nyomot hagyunk szerelmünk bőrén. Ez bizonyos esetekben szándékos, máskor tudat alatti, mindkét esetben a birtoklási vágyunkat fejezi ki, hiszen ezzel megjelöljük párunkat, aki napokig járkálhat majd kiszívott nyakkal… Pont ezek miatt nem árt, ha felfedezed, mi esik jól kedvesednek, és mi az, ami még belefér neki, hiszen a nyári melegben valószínűleg nem szívesen járna garbóban a munkahelyére…
Harapdálásunk célpontjai lehetnek az ajkak, a fülek, a nyak, és persze bármely más testrész, élükön az intim területekkel, persze, partnerünk jóváhagyásával. Mindezeknek az apróbb vagy vadabb harapásoknak csak akkor van értelme, ha a harapó fél is élvezi a játékot és zsákmánya felfedezését, miközben párjának jóleső bizsergést, később pedig akár önkívületi állapotot is okoznak az egyre erősödő harapások.
A harapás fajtái a Káma-szútra szerint
A Káma-szútra is részletesen ír a harapdálásról. Azt írják: „A testnek minden része, amelyet csókolni lehet, alkalmas a harapásra is, kivétel csak a felső ajak, a száj belseje és a szem.”
1.    „Rejtett harapás”: az, amikor a harapás után nem marad egyéb nyom, csak élénkpiros folt a bőrön
2.    „Dagadt harapás”-nak azt nevezi, ha a bőr a harapás két oldalán benyomódik
3.    „Pont” akkor keletkezik, ha a bőrnek egészen kis felületét csupán két foggal harapják meg
4.    „Pontozott vonal” az, ha a bőr kis felületén az egész fogsor nyoma látható
5.    A harapást, mely a fogakkal és ajkakkal egyidejűleg történik, „korall és kösöntyű”-nek nevezi. A fogak jelentik a korallt és az ajkak a foglalatot, a kösöntyűt.
6.    „Gyöngysor” keletkezik, ha az összes fogak harapásnyoma látszik
7.    A harapást, melynek kör alakú nyomai egyenlőtlenek, ami a fogaknak egymástól való távolságából ered, „szétfoszló felhő”-nek hívja a Káma-szútra. Ezt a kebleken alkalmazzák.
8.    Ha a harapás nyomai több, kiterjedt sorban állnak egymás mellett, és a nyomok közei pirosak, ennek a neve „vadkanharapás”. A kebleken és a vállakon alkalmazzák.

Kísérletezz, fedezd fel partnered és saját magad vágyait, hogy a harapdálást a gyönyör maximalizálása érdekében tudjátok bevetni együttléteitek során!