A transzszexuálisok élete 2. rész

Hogyan kell elképzelni őket meztelenül? Miért választják az éjszakai életet?

A transzszexuálisok élete 2. rész

Az előző cikkben már írtam a jogi és a lelki dolgokról, melyek a transzszexualitáshoz tartoznak, most kifejtem, hogy hogyan is néz ki a valóságban! 

Nem kell nagyon előre haladnunk, ugyanis sok "lány" nem feltétlen azért lesz prosti, mert nincs más választása, vagy mert kirekeszti a társadalom, hanem szimplán csak kedvtelésből és szórakozásból. Kétfajta transzszexuálisok léteznek: vannak azok, akik már átestek a nemváltoztató műtéteken, és vannak, akik még csak nőként viselkednek és öltözködnek. Az előbbieknek könnyebb dolguk van, hiszen a műmellek beépítésével, valamint az alsó lengőbordák kivetetésével igazán nőies alakot tudnak maguknak kölcsönözni. Az utóbbiaknál csak az apróbb külcsíny csinosítása marad, ami annyit jelent, hogy csak női ruhákkal, póthajjal és műkörömmel tudnak a kinézetükön segíteni, hogy nőiesedjenek.

De hogyan is néz ki egy travi prostival a szex? Itthon többnyire nagyon kevés az a férfi, akinek már a péniszét is eltávolították, ezért őket most nem is nagyon fejtegetem. A travi lányok általában kedvesebbek, figyelmesebbek, de ez is eltér egyénenként. A hangjuk alapján kifejezetten aranyosak és beszédesek. Azok a férfiak, akik ellátogatnak egy-egy ilyen hölgyhöz, általában kellemesen csalódva lépnek ki az ajtón.

Volt olyan férfi, akit érthető okokból most nem neveznék meg, aki elmesélte, hogy szeretettel és illatosan várta a "leányzó", akiről először meg sem mondta volna, hogy korábban férfi volt. Persze a tangában lévő dudor erről árulkodott, de a szilikoncicik, és a gyönyörűen ápolt haj és arc teljesen az ellenkezőjére utalt. A szeretkezés is úgy zajlott, ahogyan azt várta. Az elején zavarta, amikor az idegen pénisz hozzáért, miközben orálisan elégítették ki egymást, de egy idő után izgató lett.

Mint minden nő, aki szexuális szolgáltatásokat nyújt, tisztában van azzal, hogy a férfiak prosztatája kifejezetten érzékeny terület, és megfelelő izgatással orgazmus is kiváltható. Ezért először óvatosan, ujjal kell behatolni, és ha a vendég is vevő rá, akkor nyugodtan ki lehet próbálni apróbb anális játékokat, melyek már bármely szexshopban elérhetőek.

Tudjuk, hogy rengeteg szexpartner kereső oldal létezik, ahol külön kategóriát kapnak ezek a lányok, így nem árulnak ők sem zsákbamacskát. Ha esetleg kíváncsiak vagytok arra, hogy hogyan is néznek ki az igényes transzvesztita lányok, látogassatok el a www.szexmost.hu weboldalra!