A Te csemetéd is indigógyermek?

Világszerte egyre több gyerek viselkedik a megelőző egy-két generációhoz képest nagyon eltérő módon. Érzékenyek, kreatív képességeik átlagon felüliek, igazságérzetük pedig határtalan.

A Te csemetéd is indigógyermek?

Világszerte egyre több gyerek viselkedik a megelőző egy-két generációhoz képest nagyon eltérő módon. Érzékenyek, kreatív képességeik átlagon felüliek, igazságérzetük pedig határtalan. Sokan közülük hiperaktivitással, koncentrációs zavarokkal, illetve diszlexiával küzdenek. A nehezen kezelhető gyerekek egy része rendkívüli spirituális képességekkel megáldott, úgynevezett indigó. Az indigó elnevezés az energiaszínekhez és a csakrákhoz köthető. Egy ezoterikus felfogás szerint minden nemzedék más és más feladat megoldása miatt született éppen abban a periódusban a Földre. Egyesek szerint az indigók azért, hogy a magukkal hozott bölcsesség és jóság birtokában az elkövetkező évtizedekben segítsék az emberiséget visszatalálni a helyes útra. Az indigók sok életet megélt, bölcs és jóságos öreg lelkek. Jóval tudatosabbak az átlagnál. A lelkük mélyén tisztában vannak azzal, hogy kik ők, és mi a dolguk, és a legváltozatosabb módokon reagálnak, ha környezetük gátolja őket céljuk megvalósításában. Szabadságszeretetük és igazságérzetük kiemeli őket a társak közül. Leginkább azért, mert ennek hangot is adnak. A megalkuvást nem ismerik, számukra nem fogadható el a hazugság. Különleges módon reagálnak az elektromos feszültségre, illetve hatással vannak az árammal működő eszközökre. Sokszor vannak "megérzéseik": mielőtt kimondanánk a kérdést, már válaszolnak, sok esetben megmagyarázhatatlan módon ismerik az elveszett tárgyak helyét. Rajzaikkal, különleges ábrázolásmódjukkal hamar kitűnnek társaik közül, és nemcsak a megoldások miatt, hanem a képek témaválasztása is különleges, érett, bölcsességet sugárzó. Nem ritka a "földön kívüli" vagy "szárnyas lények" megkapóan eredeti ábrázolása már egészen kicsi korban.  Az indigógyerekek közös vonása, hogy általában jó kedélyűek, sőt, fejlett humorérzékkel rendelkeznek. Alapvetően jó szándékkal viseltetnek minden élőlény iránt, magától értetődő természetességgel kommunikálnak az állatokkal, és a maguk eszközeivel igyekeznek szebbé és jobbá tenni környezetüket. Az indigógyerekek nagy része lényegesen kreatívabb az átlagnál - ami persze nem csoda, hiszen az új utak keresése és az alkotás a jobb agyféltekéhez tartozik, mely ezeknél a kicsiknél különösen fejlett.
Közös vonásuk, hogy társaiknál ritkábban betegednek meg, ám egyébként ellenálló szervezetük különösen érzékenyen reagál mindenféle vegyi anyagra, úgymint az ételekben fellelhető tartósítószerek, állományjavítók, mesterséges színezékek. Mint a fentiekből is kitűnik, az indigógyerek számára nem kevés küzdelemmel és kihívással jár a földi lét, ám némi tudatossággal jelentősen megkönnyítheted a dolgát, hozzásegítve ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, elégedett felnőtté válva képes legyen eleget tenni életfeladatának.