A szingli férfiak 9 alaptípusa

Milyen jellemzői vannak a tipikus szingli pasiknak? Összeszedtük most nektek ezeket a tulajdonságokat!

A szingli férfiak 9 alaptípusa

Az emberek nem egyformák, igaz ez a férfiakra is, akik közül elég csak néhányat megvizsgálni ahhoz, hogy megírjunk egy emberiségről szóló tanulmányt, hiszen az urakat 9 alaptípusba sorolhatjuk be.

1. Az első kategóriába azok a férfiak tartoznak, akik most léptek ki egy hosszú, komoly kapcsolatból, amiben nem találták meg az igazi boldogságot, ám a házasságon már elgondolkodtak. Ez a típus nem bánta meg, hogy átesett a fájdalmas szakításon, ám azt még nem tudja, hogy milyen az igazi szingli élet. Jellemző, hogy a haverokkal tölti az időt, illetve abban hisz, hogy a lábai előtt hever az egész világ.

2. Nagyon közel áll a „teljesen normális, a párját még meg nem találó” kategóriához. Jól néz ki, jól öltözködik, sármos, vicces, csak az a baj, hogy még nem vallotta be önmagának se, hogy nem a nőkhöz vonzódik. Sokan azt gondolják, hogy azok a srácok is idetartóznak, akik „teljesen normálisak, de még nem találtak párt”, pedig ez nem igaz.

3. Anno, 17 évesen mindene megvolt, amire egy fiú csak vágyhat. Magabiztosan, könnyen elvégezte a főiskolát, és senki sem lepődött meg, amikor huszonévesen egy gyönyörű lánnyal járt, ám ez csak a kezdet volt, mert 24 évesen szakított a lánnyal. Hét évvel később kopaszodni kezd, a gimnáziumi sportesemények nem érdeklik annyira, mint régen, ahogy a volt barátnőjére hasonlító lányokkal sem boldog. Mivel minderre öt évvel később jött rá, mint mások, ezért próbálja megemberelni magát. Nagyon nehéz megtalálni életünk párját, ám az esélyeken az is ront, ha a szülők megszabják, hogy kit fogadnak el. Ez a férfi azt is unja, hogy az anyja folyamatosan randevút szervez neki.

4. Élvezi az életet, szereti a munkáját, a barátait, a szingliséget, nem akar elsietni semmit, és nem erőlteti, hogy találkozzon azzal a lánnyal, akit majd elvesz, mert úgy gondolja, hogy felesleges idegeskedni, majd jön, amikor jön a nagy szerelem. Azt viszont nem érti, hogy miért akar mindenki segíteni rajta. Ez a típus értékeli a törődést, de akkor lenne igazán boldog, ha a környezete megértené végre, hogy elégedett a helyzetével.

5. Valójában sosem keres teljes erőbedobással párt. Nem jár szórakozóhelyekre, nem ismerkedik a világhálón, és az sem érdekli, hogy a legjobb barátja elbeszélgetett vele néhány hónapja, mert ott van a nappaliban az X-box, ami lefoglalja. Legbelül sok mindentől fél, ám ezeket inkább elfojtja magában. 

6. Úgy utálja a nőket, ahogy a nők ezt a kategóriát. Az ilyen férfi nem tud sokat a lányokról, de azt számolja, hogy mennyivel feküdt már le.  Régen, a gimnáziumban nem volt baja a nőkkel, mert akkor sokan akartak járni vele, hiszen a suli sztárjának számított, ám most már nem kíváncsiak rá a lányok.                                                                         

7. Intelligens, előkelő egyetemre járt, sportol, zenél, sokat utazik, ápolt, jóképű, a karrierje jól alakul, de inkább családcentrikus, akivel csak az a baj, hogy nehezen talál olyan nőt, aki méltó lenne a szeretetére.

8. Végre ledobta a felesleges súlyt, vett néhány márkás ruhát, a munkájában pedig egyre sikeresebb. Élvezi, hogy most több figyelmet kap, mint élete első 25 éve alatt együttvéve alatt.

9. Szinte belebetegszik, hogy elmúlt 30, de még szingli. A középiskola óta mindig volt barátnője, és sosem értette, hogy a haverjai miért nem találnak lányt maguknak.