A pornó tényleg tönkreteszi a kapcsolatot?

A pornó káros lehet a kapcsolatokra? Nektek mi a véleményetek erről?

A pornó tényleg tönkreteszi a kapcsolatot?

Manapság az internet világában nagyon könnyen hozzáférhetőek mindenki számára a pornó filmek. Sok férfi előszeretettel nézi meg ezeket, de ne felejtsük el, hogy nem azért teszi, mert meg akar bennünket csalni, az is lehet, hogy csak spontán kíváncsi. Érzékinek, csábítónak tartja a felnőtt filmekben szereplő nőket. De sokszor az is benne van a kíváncsiságukban, hogy hátha elleshetnek valami új izgalmas ötletet, vagy szeretnék feldobni a szexuális életünket.

Ez valójában normális értékrenddel rendelkező pároknál nem okoz problémát. Hiszen egy kapcsolat elején általában meg szoktuk beszélni, hogy mik a szabályok, az elvárások. Ha ez megtörtént, utólag reklamációnak helye nincs. Egyébként is egyikünk se fogadott vakságot, csak hűséget.  Egy okos asszony, ha látja, hogy párja túlzásba viszi a mozizást, megfelelő praktikákkal, csábító érzéki fehérneműkkel el tudja csábítani párját a monitor elől.

Gond igazából csak akkor van, ha emiatt minket hanyagol el a kedvesünk. Ilyenkor el kell gondolkodni, és okosan, érdeklődve megbeszélni vele, hogy mi mit érzünk emiatt. Egy jól működő párkapcsolatba időnként az is belefér, hogy közösen megnéznek egy ilyen filmet vágy fokozónak, és a folytatásban jöhet a lepedő akrobatika. Tudnunk kell, hogy a férfi egy vadászó ösztönlény, aki keresi az izgalmakat. Akkor lenne baj, ha ezt a vágyódását nem otthon, hanem más ágyában keresné. Amíg megelégszik a képernyővel és velünk, addig érdemes elnézőnek lennünk, hiszen egyikünk se szeretné egy másik nő ágyába kergetni a partnerét. Tehát a pornó csak akkor teszi tönkre a kapcsolatot, ha mi magunk hagyjuk.