A pénisz mérete tényleg annyira lényeges?

Nők nyilatkoztak erről...

A pénisz mérete tényleg annyira lényeges?

Egy kevésbé gátlásos lánytól akivel éppen együtt vagytok, teljesen mindegy, hogy mekkora a férfiasságod. Ha megkérdezed a véleményét , akkor is csak annyit fogsz kapni, hogy pont megfelelő.

Egy olyan nő, aki már eléggé tapasztalt és tényleg őszinte véleményt vársz, na ő el fogja mondani, hogy elég hosszú-e vagy elég vastag. A leggyakrabban hallott vélemény a kis péniszekről, hogy nem baj ha kicsi de legalább legyen játékos. Egyébként az sem jó, ha óriási 30 centisről beszélünk, mert azzal elég komoly fájdalmat is okozhatunk, ráadásul a popsiszex is tuti ki van lőve, a mélytorokról nem is beszélve.

De hallottunk már olyanról is, aki ténylegesen és nem csak rámondva rendelkezett normális méretekkel, mégsem tudott semmi olyat nyújtani, amit mondjuk egy kisebb péniszű férfi. Akiknek kb. 10 centis, azoknál sokkal hosszabb előjátékra számíthatunk, mert kicsit félénkebbek is levetkőzni főleg az első alkalommal, viszont tudják, hogy hová nyúljanak a nőhöz, melyik részét izgassák a puncijának ahhoz, hogy már szinte a második-harmadik lökésre elélvezzenek.