A párom pornót néz!

Tényleg probléma?

A párom pornót néz!

Biztosan nem vagyok neki elég jó.. Ez az első gondolat ami minden NŐ fejében megfordul, miután rájön , hogy a párja pornót néz. Ez elsőkörben a férfiakra vonatkozik, ők fordított esetben inkább izgatónak tartják. A nő rögtön arra asszociál, hogy nem eléggé vonzó, nem tudja megadni a párjának azt a testi kielégülést amit szeretne, de elsőkörben amikor erre rájön, fel sem meri hozni, inkább csak magában zsörtölődik.

Amikor felhozza a témát, többnyire egy hatalmas vita követi, amit a férfiak nem értenek. Legtöbbször a saját önbizalmukat akarják növelni azzal, hogy eltanulják az ott látottakat, amit a nők értékelni fognak egy idő után. Ha mindkét fél eléggé nyitott, egy összebújós este előjátéka is lehet a pornónézés, hiszen ott a lehetőség, hogy mind a ketten tanuljatok!

Innenstől kezdve csak a fantázia szab határt és rajtatok múlik, hogy mit szeretnétek kipróbálni és mi az amitől még jobb lehet a szexuális életetek. Persze azt azért ne felejtsük el, hogy ez csak egy film,a valós érzelmektől bőven távol áll, viszont az ott látott praktikák remekül bevállnak. Nemcsak a misszionárius póz létezik, ezt jegyezzétek meg!