A NetFlix jelenti a mozik végét?

Vajon képes lesz eltörölni a mozi élményét egy applikáció?

A NetFlix jelenti a mozik végét?

A NetFlix megjelenésével egyre több mozi verseng évek óta, hiszen ahogy a technológia fejlődik, valljuk be úgy lustulunk. Pont ezt használják ki, ugyanis sokan inkább letöltik, vagy online megnézik a legújabb sorozatokat vagy filmeket, minthogy elsétáljanak a moziba.

Valamilyen szinten érthető is, hiszen a filmvetítők nagyon elszálltak az árakkal, hiszen ha valaki ellátogat egy filmet megnézni, akkor rögötn vásárol ugyebár jegyet, de gondol arra is, hogy nassolnivalóra is szükség lehet, ergo vesz egy méregdrága vödör pattogatott kukoricát, amire persze majd szomjas lesz, így szükség lesz a szintén nem olcsó kólára. Mire feleszmél a vásárlásból, már egy egyszerű mozizás 10.000 ft felett van.  

Otthon pedig kényelmesen fel tud csatlakozni az okostévéjével vagy telefonjával a NetFlixre, melynek jóval olcsóbb a havidíja, sőt még a nasit is magának szerezheti be még olcsóbban. 

Igaz, hogy jelenleg szinkronos filmek csak elvétve találhatóak meg, helyette viszont feliratosan kapunk olyan sorozatokat, amik még itthon nem is debütáltak.

Vajon a NetFlix tényleg elpusztítja a mozizás hangulatát?