A nagy beauty világrekordok

Ki gondolná, hogy a szépségben is vannak világrekordok?

A nagy beauty világrekordok

Gondolom nem kell magyarázni, sőt valószínűleg nem is lehet, hogy az alábbi rekordok miért haszontalanok, mégis érdekességnek minősülnek és bele kerültek a Guiness rekordok nagykönyvébe 2019-ben!

1.  355-en vettek részt a valaha volt legnagyobb sminktetováláson, amit egy amerikai cég rendezett meg. A tanfolyamon a száj és a szemkörnyék helyes tetoválás alapjait sajátíthatták el a résztvevők.

2. Menyasszonyi ruha: a valaha volt leghosszabb menyasszonyi ruha 8000 méteres uszályt kapott, amit több mint 15 önkéntes varrónő varrt két hónapon keresztül. 

3. Michael Jackson csillogó kesztyűje 123 millió forintért kelt el egy árverésen, ezzel kiérdemelve a világ legdrágább kesztyűje címet.

4. A legszélesebb paróka 2,2 méter lett a tavalyi évben. A paróka érdekessége, hogy maga Drew Barrymore viselte és a Jimmy Fallon amerikai talkshowban mutatták be.

5. 6900 nő rúzsozta magát egyszerre és egy helyen. A Vice Cosmetics ötlete volt, hogy egy zenei fesztiválon mintákat osztogattak, az alapötlet a szeretet jegyében született, mégis óriási sikert aratott és rekordot döntött.

6. Manapság népszerű a hajhosszabbítás, főleg azon nők örében, akik már régóta növesztik hajkoronájukat, mégsem nő a kívánt sebességben. Ebből is született rekord, ugyanis egy hölgy bevállalta, hogy 820 méteres hajkoronát csináltat magának. Tulajdonképpen nem tudjuk elképzelni, hogy ennek mi haszna volt, de jelenleg ő az a hölgy, aki ezzel Guiness-t döntött.