A magyar menüs okosórák

Ezek a legismertebb órák, melyek az anyanyelvünkön "beszélnek"

A magyar menüs okosórák

A mobilokkal ellentétben az okos órák nagyon sokszor nem magyar menüvel érkeznek, ami kellemetlen lehet azok számára, akik nem tudnak angolul. Éppen ezért most mutatunk három olcsó, de bevált típust, amelyek magyar nyelven elérhetőek.

A G8 SE egy igazi mindenes okos óra magyar menüvel, kellemes dizájnnal, minőségi kivitellel és enyhén ívelt kijelzővel. Funkciók terén elég sok mindent kapunk, van benne például SIM kártya foglalat, így akár egy telefont is kiválthat. Lehet az órával önállóan hívásokat indítani és fogadni, mobilhoz csatlakoztatva pedig a kihangosítás is működik rajta.Természetesen kijelzi az értesítéseket, és vannak különböző multimédiás lehetőségek is, mint a képnéző, a diktafon vagy a zenelejátszó.

A G4 Smart egy kisebb méretű okos óra kör alakú kijelzővel, ami férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Természetesen itt is adott a magyar menü, és fontos extra a G8 SE-hez képest a cserélhető szíj, amiből kettőt is kapsz hozzá, funkciók terén pedig nagyjából ugyanazokat tudja a két modell. Itt is van SIM kártya foglalat, vagyis használható akár telefonálásra is az óra, és ugyanúgy működik a kihangosítás is okostelefonhoz csatlakoztatva. Természetesen megjeleníti az értesítéseket, így azonnal láthatod rajta, ha például üzenetet vagy emailt kaptál, és van még sok egyéb hasznos funkció: képnéző, zenelejátszó, diktafon, ébresztő számológép, stb.

A G4 Pro okos óra nagyon sokban hasonlít a G4 Smart-ra, ez is egy visszafogott méretű, teljesen kör alakú érintőkijelzővel ellátott készülék. Az anyaghasználat és a kivitel azonban minőségibb, ráadásul ebbe már pulzusmérő is került. Ami még fontos különbség, hogy a Pro verzió már nem csak Androidos telefonokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis, ráadásul háromféle üzemmódja is van. A szilikon szíj kifejezetten kényelmes, és bármikor cserélhető. A G4 Pro is egy SIM kártyás okosóra, így önállóan is használható hívások indítására és fogadására. 

A nemrég megjelent Fuse Neo egy egész vékony, minőségi, fémházas okosóra divatos külsővel és vízálló kivitellel. A kijelzője egész nagy, jól látható napsütésben is, és többféle szíjjal is kérhető, ezek ráadásul bármikor cserélhetők. A funkciók között megtalálható a kihangosítás, az értesítések kijelzése, a zene vezérlés, a pulzusmérő, a lépésszámláló, és természetesen ez még messze nem minden.