A legtrendibb esküvői aprósütemények 2. rész

Igazán trendi szín- és ízkavalkádot szeretnétek az esküvőtökre varázsolni? Folytatjuk a legnépszerűbb esküvői aprósütemények bemutatását.

A legtrendibb esküvői aprósütemények 2. rész

Cupcake
A lakodalmi sütemények királynője az utóbbi évek egyik nagy kedvence, nemcsak az esküvői desszertasztalon. A cupcake hasonlít a közkedvelt muffinhoz, azonban sok mindenben különbözik attól. A legtöbb esetben kisebb, mint a klasszikus muffin és hatalmas cukros krémkorona díszíti. A muffint gyakran elkészítjük hétköznap, a cupcake viszont a különleges alkalmakat koronázza meg. Éppen ezért csodásan mutathat a lakodalmon és biztosak lehettek benne, hogy a vendégek mind a tíz ujjukat megnyalják majd utána. A krém, illetve cukormáz a szivárvány minden színében pompázhat, eldönthetitek, hogy milyen ízekkel és színekkel nyűgözitek le a násznépet. A krémet díszíthetik gyümölcsök és színes cukorgyöngyök is. Dönthettek úgy is, hogy a cupcake igazodjon az esküvő alapszínéhez. A cupcake esküvői torta praktikus és igazán látványos megoldás. Menyasszonyként nem kell a torta felvágásával bajlódnod, egyszerűen minden vendég saját minitortát kap egy cupcake formájában. A násznép tagjai választhatnak, hogy milyen színű és ízesítésű darabot szeretnének fogyasztani. A különleges étrendet követő vendégek igényeit is vegyétek figyelembe a cupcake variációk kiválasztásánál.
Mézeskalács: 4in1!
Az örök klasszikus sütemény túlnőtte már karácsonyi desszert szerepét. Bármilyen alkalomra kiváló édesség, ízén túl az állagából és formájából adódó kreatív díszítési lehetőségek tárháza miatt is. Különleges alkalmakon a fogyasztási célokon túl díszítésként is szolgálhat. Rendkívül sok méretben, formában és díszítéssel is elkészíthetitek, így hát köszönőajándéknak is kedveskedhettek vele a násznépnek. A cukormáz színét kiválaszthatjátok. A mézeskalács is mindenféle színben pompázhat, de akkor mutat legjobban, ha harmonizál az esküvő színeivel. A vendégeket biztosan lenyűgözitek, ha ültetőkártya helyett a nevükkel díszített mézeskalács fogadja őket a helyükön. Így még asztaldíszként is betölti funkcióját, de más formában is alkalmazhatjátok asztaldíszként, mindaddig, amíg el nem fogynak az asztalokról… Ha a mézeskalácsot választjátok esküvői aprósüteményként, 4in1 desszertet is csinálhattok belőle: süti + köszönőajándék + ültetőkártya + asztaldekoráció. Kell ennél több?