A legszebb esküvői idézetek

Összegyűjtöttük nektek a legszebb esküvői idézeteket, amelyek csodásan kifejezik életünk legszebb napjának esszenciáját. Íme a válogatásunk, amelyekből kedvetekre csemegézhettek:

A legszebb esküvői idézetek

1. Az esküvő a legszebb napja az életünknek, tehát úgy döntöttünk, hogy mindennap összeházasodunk, így az életünk egy állandó mennyország marad.
/Olivier Bourdeaut/
2. Ígérem neked, hogy mindig a tiéd lesz a legjobb részem, amit csak adhatok.
/Jay Crownover/
3. Az esküvő nemcsak egy papír, hanem egy döntés. Egy döntés, hogy mostantól, ha valami nem úgy alakul, ha valami nem tetszik, akkor nem válunk, hanem alakítunk és alakulunk. És a hit, hogy valakiért megéri.
/Kormos Anett/
4. Imádom az esküvőket! Az a hangulat! Mindenki boldog, várakozás- és reményteljes. És gyanútlan. De ez előfeltétel, másképpen nem megy.
/Katarina Mazetti/
5. Olyan lesz az egész házasságunk, mint ahogyan az esküvőnket szervezzük. Ha jó buli, akkor jó buli, ha vicces, akkor vicces, ha fáradságos és veszekedős, akkor fáradságos és veszekedős.
/Gönczi Gábor/
6. Egy nő számára az esküvő azt jelenti, hogy élete minden szempontból megváltozik. Új házba kerül, új nevet kap, új kötelességek várnak rá. A házasság azt jelenti, hogy a férfi kiemel egy nőt a többi közül, minden más nő fölé helyezi, őt választja ki szeretete és védelme tárgyául.
/Karen Essex/
7. Legyen terhetek könnyű, örömötök túláradó, áldja meg a sors közös utatokat, és adjon ennek a két léleknek számtalan békés éjszakát és szenvedélyes nappalt.
/J. R. Ward/
8. Vannak dolgok, amelyekben - jó esetben - egyszerűen képtelenség rutint szerezni. Ilyen esemény az esküvő.
/Sashegyi Zsófia/
9. Egy esküvő, minden gyenge pontja ellenére az optimizmus egy megnyilatkozása, egy pár merész nyilatkozata, hogy nekik csakazértis sikerülni fog. Minden egyes esküvőben ott van az a bátor elszántság, hogy ez a pár dacolni fog a válási statisztikákkal.
/Michelle Richmond/
10. Egy szív: fél szárny. Most már repülhetsz.
/Illyés Gyula/