A legelterjedtebb extrém esküvői helyszínek

Mi számít extrém esküvőnek? Az elmúlt években eléggé ismertek lettek ezek a dolgok, még a nagy napon is!

A legelterjedtebb extrém esküvői helyszínek

Az utóbbi öt évben elég elterjedt jelenség lett, hogy a fiatal pár igen extrém módon igyekszik felejthetetlenné tenni a nagy napot, azaz minél egyedibb extrém helyszínt keresnek. Ebben a felgyorsult világban már nem annyira fontos a hagyomány tisztelete, a fiatalok egyre idősebb korban szánják rá magukat az elköteleződésre. De ez van, változnak az idők, az emberek, és legfőképpen az igények. 

Képzeljük el, hogy az ifjú pár a hullámvasút tetején akarja kimondani a boldogító igent. Ember legyen a talpán, aki bevállalja, hogy ilyen helyen adja össze a szerelmeseket. Arról nem is beszélve, hogy a fotósnak sem lehet itt egyszerű dolga, ha közeli képeket kérnek tőle.

Jó móka lenne, egy vidámparkban egybe kellni? Ezzel az ötlettel garantált a nevetés, és a programokon sem kell annyit gondolkodni! 

Akik rajonganak a tengerért, nem meglepő, ha a víz alatti esküvőt választják. Ezt az alkalmat viszont a menyasszonyi ruha biztosan nem éli túl. 

Egész életedben rajongtál a történelemért, a lovagokért és a várakért? Miért ne mondhatnád ki egy vár rom kellős közepén a boldogító igent?

Esetleg az újjászületés jegyében egy tavaszi erdőben szeretnétek egybekellni? Irány be a fák közé a násznéppel együtt! 

Ha ejtőernyőzés közben kötnétek össze az életeteket, az csak kettőtök pillanata lesz. A levegőben viszont kevés rokon szeretne önszántából elkísérni benneteket.

A lakodalomra akár maradhatnak is a hagyományos helyszínek, ahol végre együtt ünnepel mindenki, aki fontos, és számít nektek. Viszont, ha mindketten focirajongók vagytok, van egy jó tippünk. A vőlegény kedvenc stadionjában viszont elfér a násznép is, és kevésbé veszélyes, mint a fent felsoroltak. Az extrém esküvőkre is szakosodtak már rendezvényszervezők, így ők biztosan találnak egy bevállalós anyakönyvvezetőt, aki összead majd benneteket, földön, vizen, vagy netalán a levegőben.