A koronacsakra fontossága

Hogyan ápoljuk a koronacsakránkat?

A koronacsakra fontossága

A hét fő csakra közül a koronacsakránk a legfontosabb és legerősebb, hiszen ezek energiáit érezzük a legnehezebben. Ha nem ápoljuk megfelelően, súlyos lelki és testü torzulásokat képes produkálni. Maga a koronacsakra a koponyánk közepén, a kutacsoknál található.

Már a középkori államokban is elég nagy jelentősséget tulajdonítottak neki, hiszen gondoljunk csak bele, Bibliai utalások rengete mutat létezéséről tanúbizonyságot. Úgy tartották, hogy az agy igen erős fények kibocsátására képes, ekkor még nem energiaként kezelték, ezért is láthatjuk a szenteket és az angyalokat is glóriával a fejük felett. Ez mind az erős energiakibocsátásra utal.

Hogyan tudjuk ápolni a koronacsakránkat?

Először is rengeteg meditációra van hozzá szükségünk, el kell tudjuk képzelni a jövőt, és vizualizáljuk minél sűrűbben a szívárványt és a bíbor színt.

Nem megfelelő ápolás során fizikai betegségeket okozhat, ha aktiváljuk tudatalatt ezt a főcsakrát. Többek között okozója a Parkinson-kórnak, a demenciának, a depressziónak, de még a skiroféniának is.

Ha észleltük magunkon a kinyitást, érdemes felkeresnünk egy látót, aki segítségünkre lesz a megfelelő meditációs gyakorlatok elsajátításához.