A kocsiban szeretkezés fortélyai

Próbáltátok már?

A kocsiban szeretkezés fortélyai

Azt gondolnánk,hogy a kocsiban szexelés olyan dolog, amit csak azok a tinédzserek csinálnak, akiknek még nincs saját lakásuk, és kénytelenek ilyen alternatívákhoz fordulni, azonban a felnőttek is előszeretettel romantikáznak autóban, kicsit felfrissítve szerelmi életüket, ami évek óta csak a hálószobában teljesedik ki. Kocsiban szexelni mindig menő és friss dolog lesz, és ha még nem próbáltad, itt az ideje, hogy felírd a bakancslistádra.

Az emberek általában a romantikus helyeken és meglepő szituációkban szeretnek egymásnak esni, és az autó mindkettőnek eleget tesz. Ha még kocsi-szűz vagy, lehet pár dolog, amit észben kell tartanod, mielőtt egymásnak estek a járgányban.

1. Az autó csak gyors menetekre alkalmas

Ha arra számítasz, hogy egy órán keresztül fogjátok előadni, amit Kate Winslet és Leonardo di Caprio a Titanicban, akkor ki kell ábrándítsunk, az autó ugyanis nem a negyven perces érzéki előjátékok színtere. Akármilyen típusú és bármekkora méretű is a jármű, egy idő után garantáltan kényelmetlen lesz.

2. Csak kétféle szexpózra alkalmas

Ahogy a hely, úgy a pozitúrák is limitáltak, ha az autó belsejéről van szó, tulajdonképpen vagy az anyósülést döntheted hátra, vagy a hátsó ülésen ügyeskedhettek. Az anyósülésben természetesen a férfi ül, rajta a lány lovagon vagy szemben, vagy háttal. Hátul variálható, hogy ki van alul vagy fölül, de kényelmesen egyikőtök sem fog sem elnyúlni, sem felegyenesedni. A vezető ülés nem szerencsés választás, mert a véletlenül megnyomott duda csak a nem kívánt figyelmet vonzza.

3. Mindenképpen nyiss ablakot...

Ha emlékszel a már említett jelenetre a Titanic-ból, akkor bizonyára emlékszel, hogy szó szerint fülledt erotika történt Jack és Rose között az autóban, ugyanis az az ablak igencsak párás volt. Ez valahol persze szexi és hasznos is, mert nem látnak be, ugyanakkor elég hamar szaunát csináltok bent, úgyhogy egy kicsit legyen letekerve legalább az egyik ablak.

4. A bőrülés nem tesz jót a bőrnek

Az izzadt bőr előszeretettel ragad hozzá a bőrüléshez, úgyhogy vigyázz a hirtelen mozdulatokkal, mert ez a fajta fájdalom elég hangulat-gyilkos lehet. Viszont éppen ezért tart mindenki a csomagtartóban egy autós pokrócot, aminek ilyenkor hasznát lehet venni. Ha nincs takarótok, akkor csak annyi ruhát vegyetek le magatokról, amennyit feltétlen szükséges. Azt is érdemes tudni, hogy autós szex után az együttlét illata rajtatok marad, úgyhogy ne fontos események előtt csináljátok a kocsiban.

5. Kerüljétek a kukkolókat!

Hallottunk már olyan esetről, mikor a párás, gyanúsan mozgó autóra lelkes járókelők ráhívták a rendőröket, úgyhogy nagyon fontos, hogy garantáltan rejtett helyen adózzatok az autó-szexnek. A kocsiban egymásnak esni menő, egy közszemérem sértés bírság azonban rendkívül kellemetlen, tehát megéri plusz öt percet autózni azért, hogy megtaláljátok a tökéletes helyszínt.