A Huawei-t is elérte a koronavírus?

Elhalasztották az éves konferenciát..

A Huawei-t is elérte a koronavírus?

A Huawei minden évben megtartja január végén vagy február elején az éves konferenciát,  most mégis elhalasztották a koronavírusra hivatkozva. Magát az eseményt a Vuhantól körülbelül 1000 kmre tartották volna Sencsenben február 11 és 12. között, de módosult a dátum március 27-28-ra. A cég nyilatkozta, hogy elsőkörben mindenkinek az egészsége a legfontosabb. Erre a rendezvényre a világ minden pontjáról érkeztek volna informatikusok, akiknek az elmúlt 30 évben fejlesztett programjaikat mutatták volna be.

Ehelyett a cég arra figyelmeztet mindenkit, hogy aki oda szándékozik utazni, mindenféleképpen legyen beoltva az influenza elleni védőoltással, és az általános higiéniai rendszabályokat , mint például a sűrű kézmosás, tartsa be. Valamint kerüljék a már megbetegedett embereket és az állatokat. Sőt, nem tanácsos most az élő vagy levágott állatok húsából sem fogyasztani, amennyiben nem ismerjük a vágás és az élőhely körülményeit.

A koronavírus által okozott tüdőgyulladás ellen még nincs kifejlesztve oltás, ezért aki odautazva felsőlégúti panaszokat észlel magán, az azonnal keressen fel egy orvost és mondja el, hogy hol járt.