A férfiak erogén zónái

Tudtátok, hogy nem csak a nők vannak tele erogén zónákkal? A férfiaknak is legalább annyi stimulálható pontjuk van, mint nekünk nőknek!

A férfiak erogén zónái

Ha szeretnél valami új dolgot bevetni a szexuális életetekbe, amivel fel tudod csigázni a párodat, akkor nem árt, ha tisztában vagy a férfiak rejtett erogén zónáival. De vajon melyek ezek?

Nem csak a nyakának a cirógatásával izgathatod nagyon fel, hanem vannak olyan érzékeny pontjai is, melyek kevésbé ismertek, mégis legalább ennyire vadítóak számára. Ha ezeket a területeket kényezteted, különösen jó érzés lesz számára. Gyengéden simogasd a fejbőrét csókolózás közben, ha pedig már belelendültök, nyugodtan markold meg a haját, de persze csak óvatosan. Biztos, hogy ezzel teljesen bevadítod majd. A felkar belső oldalán pedig cirógatással érhetsz el hasonlóan vadító eredményt.

Az ujjvégeiddel gyengéden simítsd végig a mellkasát, vagy csókolgasd, ugyanis ez is egy nagyon érzékeny pontja. A lábfején is vannak olyan pontok, melyek bizonyítottan szexuális izgalmat okoznak. Adj neki egy kényeztető talpmasszázst, és fordíts különös gondot a lábujjak és a köztük lévő terület érintésére.

Simítsd végig a tenyerét, cirógasd az ujjait, de a nyelveddel és a száddal is kényeztetheted. Ez ugyanis az ujjakon található rengeteg idegvégződés miatt nagyon izgató lesz számára. A hátán a gerincvonalát simogatva szerezhetsz neki különösen jó élményt: koncentrálj a lapockák közötti területre, és haladj gyengéden a farokcsontjáig. Garantált lesz az eredmény.

A csuklóját simogatva élénkíted a vérkeringését, és egyben a szenvedélyt is felébresztheted. A köldöke alatt körülbelül egy-két centire is található egy pont, melynek enyhe nyomásával azonnal izgalomba hozhatod. A fenekét se hagyd ki a kényeztetésből: simogasd végig gyengéden, de ha vadabb élményre vágysz, akár bele is markolhatsz , hogy felkorbácsold a szenvedélyt. A lágyéknál se térj rögtön a lényegre, cirógasd a combtövét és a férfiasságának környékét szeretkezés előtt, és biztosan nem bír majd magával.