A férfiak 8 örök darabja

Melyeket érdemes beszereznie minden valamirevaló férfinek?

A férfiak 8 örök darabja

Ha egy férfi beszerzi ezeket az alapdarabokat, akkor sosem fog többet kilógni a sorból!

1. Bőrdzseki: egy feket bőrkabát divat volt 20 évvel ezelőtt is, és garantáltan ki merjük mondani, hogy 20 év múlva is. Ráadásul egy egyszerű farmerrel és bármilyen pólóval mindig jól mutat.

2. Sötét öltöny: ma már az öltönyök közül nincs kimondottan megszabva, hogy milyen színű legyen, tehát megállja a helyét az egyszerű fekete, a sötétkék, de a grafitszürke is. Céges vacsoráktól egészen a konferenciákig feleveheted szinte bárhova. Nem fekete színűl öltönyöknél viszont vigyázzunk, hogy hozzáillő inget válasszunk!

3. Fehér ing: Ugye nem kell magyarázni? Akár munkahelyre, akár vacsorára, esetleg esküvőre, de egy egyszerű baráti összeülésre is tökéletes viselet.

4.Farmering: Olyan, mint a rendes farmer: megy mindenhez. Zakóval elegáns viselet, pólóra rávéve pedig sportosan laza.

5. Sötét farmerek: Egyik nagy előnye, hogy többször is fel lehet venni, szintén egy remekül kombinálható darab.

6.Pulóverek: Előnyös minden férfinak a V nyakú, sötét színű pulóver. Ha pedig az anyagja kasmír vagy gyapjú, akkor még alkalminak is hat.

7.Galléros póló: Egy pamut galléros darab hiánya nagyon bátor dolog, hiszen szintén megfelelhet egy farmer mellé, de egy fekete nadrággal is jól mutat. Arra érdemes figyelni, hogy az alja ne legyen túl bő. Ezekből is a sötét színűeket preferáljuk.

8.Sportzakó: Ezek általában tweed anyagból készülnek, érdemes aprómintás darabot beszerezni. Szintén kombinálhatjuk bármilyen nadrággal, kivéve az öltönynadrág!