A duci nők szexuális élete

Vajon milyen lehet egy molett nővel a szex? Gondolom sokan gondolkoztatok már rajta, ha még nem volt velük dolgotok. Most lerántjuk a leplet!

A duci nők szexuális élete

Sokan úgy gondolják, hogy a hétköznapokban hátrányos megkülönböztetés éri a telt embereket, egy párkapcsolatban azonban kivételes partnereknek bizonyulnak. A plusz kilók sok esetben önbizalomhiánnyal járnak együtt, köszönhetően a körülöttünk uralkodó 45 kg-os modelleknek, de ez a trend is kezd megfordulni. Az utóbbi években kötelezték a divatházakat, hogy kifutóikon ne kórosan sovány modellekkel mutassák be a darabjaikat, és egyre elfogadottabbá válik a plus size az élet számos más területen is.

Hazánk első duciknak szánt társkereső oldalán is exponenciálisan nő a regisztráltak száma, egyre többen merik tehát online is megmutatni magukat másoknak, és itt keresik életük párját is. Általánosságban elmondható, hogy boldogabbnak érzik magukat egy telt partner mellett, mint más kapcsolatban, ugyanis a molett hölgyek 90%-a olyan szexuális kisugárzással rendelkezik, mint amilyennel vékonyabb nőtársaik nem. 

Talán pont ez az oka, hogy egyesek szerint egy telt partnerrel való szex sokkal jobb, mint a nem ducikkal. A nők emellett azt vették még észre, hogy harmonikusabb a párkapcsolat, és jobb a plus size férfiak humora, míg a férfiak arról számoltak be, hogy több volt a szeretet a kapcsolatban, és a duci nőknek pozitívabb az életszemlélete. Sok nő szeretne újból telt partnerrel együtt élni.

A hétköznapokban éri leginkább hátrányos megkülönböztetés a telt embereket, és csak nagyon kevés érezte úgy, hogy egyáltalán nem éri hátrány őket az élet bármely területén. „Senkinek nem kell tökéletes alakkal rendelkeznie ahhoz, hogy társat találjon. Erre tökéletes bizonyíték a ducitars.hu, ahol a visszajelzések alapján már számtalan szerelem szövődött.