A csábító smink titkai

Keresed az igazit és szeretnéd a legjobb formádat hozni? Tippjeink segítenek abban, hogyan sminkelj úgy, hogy nőiesen csábító legyél, de ne túlságosan kihívó.

A csábító smink titkai

Mióta világ a világ, a nők tetszeni akarnak a férfiaknak, akár bevallják, akár nem. Vannak olyan vélemények, hogy a nők a nőknek öltöznek és sminkelik magukat, hogy a többi nő irigykedjen rájuk, vagy legalábbis ne legyen rossz véleménnyel róluk. Persze vannak olyan nők, akik fütyülnek a többi nő véleményére és nekik van igazuk. Természetesen fontos, hogy igényességünkkel mindenkiben jó benyomást keltsünk, de ha társat szeretnénk magunk mellé, valljuk be, az a mérvadó, hogy a férfiaknak elcsavarjuk a fejét. Ennek nagyon sok összetevője van, amik mind külön cikket érdemelnek. Ebben az írásunkban abban adunk tanácsokat, hogyan sminkeld magad úgy, hogy egyszerűen nagyszerű legyél.
A vörös rúzs a legtöbb férfi gyengéje. Ha úgy érzed, nem a te színed a vörös, a bordós, lilás és a romantikusabb rózsaszín árnyalatokkal is nyert ügyed lehet. A rúzsok állaga és kiszerelésük közt is kedvedre válogathatsz. A szájfény szép csillogást ad a szádnak és nedves benyomása a legtöbb férfi számára ellenállhatatlan. Ügyelj arra, hogy ha nem szeretnél drámai külsőt, a szemsminked ne legyen erős egy hangsúlyosabb rúzs használata esetén. Tartsd be azt az alapszabályt, hogy vagy szem, vagy száj – tehát vagy a szemedet, vagy a szádat hangsúlyozd élénkebb festéssel. Ha inkább a szemedre hívnád fel a másik nem figyelmét, egy fekete vagy barna alapú füstös szemsminkkel biztos befutó leszel. Ezt a technikát legjobb, ha néhányszor gyakorlod, de könnyen elsajátíthatod. A piros, a bordó, a lila és a romantikusabb rózsaszín és barackszínű szempúder hozzád illő árnyalataival is bátran kísérletezhetsz. Ha igazán szexi külsőre vágysz, a lila és a pink kombinációja tökéletes választás. A rózsaszín és arany szemfesték alkalmazása mindig nyerő párosítás. Ne felejtsd el a megfelelő pirosítót kiválasztani, ami harmonizál a szempúderrel és a rúzzsal. Apróbb bőrhibák esetén használhatsz korrektort, de óvatosan bánj vele, ne legyen feltűnő. A szemceruzával vagy szemhéjtussal gyönyörűen hangsúlyozhatod szemed formáját, a kihúzott szem a legtöbb férfi figyelmét felkelti. A szemöldökceruzával kiigazíthatod a szemöldököd vonalát, de ennél a sminkeszköznél különösen fontos a diszkrét alkalmazása. Gyakran az is elég, ha szempillaspirált használsz, a legjobb, ha olyat választasz, ami göndöríti, hosszítja és sűríti is a szempilláidat. Bizonyos alkalmakra csillámport is alkalmazhatsz a szemed körül, ami egy szép szemet csodásan hangsúlyoz.  Fontos, hogy az összkép passzoljon a személyiségedhez és semmiképpen ne legyen túlzó, maradj a diszkrét, de hatásos csábításnál. A smink esetében is tartsd szemed előtt, hogy nem feltétlenül a legújabb divat szerint kell sminkelned magad, sokkal fontosabb, hogy harmonizáljon a bőröddel, az öltözeteddel és alkalomhoz illő legyen.