A 7 legérdekesebb fétis

Honnan erednek vajon a fétisek? Ismeritek a legérdekesebbeket?

A 7 legérdekesebb fétis

Nézzük meg először is a fétis szó jelentését: természetfeletti erejű tárgy, amit főleg a természeti vallások hívői tiszteletben, imádatban részesítenek, szerencsét hozó tárgy, amely a tulajdonosához vonzza a jó sorsot. Kiemelkedő fontosságú dolog ( pénz, érték, tárgy, vagyontárgy) , amelyet egy személy vagy csoport vakbuzgón bálványoz, tisztel.

Sokáig azt hallottuk, hogy a gazdagok egyetlen fétise a pénz. Az ékszerész fétise egy különlegesen csiszolt brilliáns volt, melyet soha nem kínált eladásra. Nemi tárgy: a szexuálisan kívánt személy testrésze vagy tárgya, amely a kóros hajlamú személy vágyát előidézi, vagy fokozza. Ki tudja, hogy mi az oka, hogy egyesek odavannak az orrpiercinges pasikért, vagy a kicsit kancsal lányokért, de még szerencse, hogy ilyen sokfélék vagyunk. Íme 7 gyakori fétis, amiért nem is kell messzire mennünk!

1. Tetoválás: az nem alap, hogy tetováltak csak tetováltakkal járnak (szerencsére) , de jópáran kifejezetten kattannak a tetovált fiúkra, vagy éppen csajokra. És most nem a mini tetkókra (és ribanc rendszámokra ), sokkal inkább a nagy felületű minták viselőire gondolunk.

2. Orrpiercing (vagy bármely más területen lévő)

Talán a mögé képzelt vadság és öntörvényűség, ami vonz benne, vagy kamaszkori énünk titkos vágyai törnek ki ilyen módon.

3. Szemüveg

A szemüvegesek szerencséjére sokan kifejezetetten szexinek tartják, így ez már tulajdonképpen nem is újdonság. Valahogy viselője rögtön okosnak és titokzatosabbnak tűnik tőle, mögé akarunk nézni, meg akarjuk fejteni, vagy csak egyszerűen kattanunk rá.

4. Fogszabályzó

Ezt nem magyaráznám, de igen, van akinek tipikusan a gyengéje, ha a másik fogszabályzós.

5. Foghíj

Madonna óta tudjuk, hogy az első két fog közötti rés kifejezetten vonzó tud lenni. Mondjuk a hosszú szőke haj sem utolsó mellette.

6. Kis mell

A kis mellméret miatt izgulnimár csak azért is hülyeség, mert vannak srácok, akik kifejezetten a kicsi mellért vannak oda.

7. Szeplők

A vörös haj és a szeplő együtt olyan különlegesség, mely nem sokaknak adatik meg, ezért is olyan izgalmas, hiszen keveseknek van szerencséjük egy ilyen lánnyal összefutni. Hát nem csoda, ha imádják őket?