9 titok a szexről, amiről senki nem beszél!

Ti mit gondoltok ezekről?

9 titok a szexről, amiről senki nem beszél!

A szex a világ legtermészetesebb dolga, és már nagyon régóta csináljuk, hiszen egyidős az emberiséggel. Pár ezer évvel ezelőtt még nem volt divat a monogámia, de aztán rájöttünk, hogy mégis így a legjobb, viszont fenntartani egymás iránt az érdeklődést hosszú időn keresztül nem mindig pofon egyszerű. Ha a pár már évek óta együtt van, és még mindig szeretik egymást, az jó alap, de a kielégítő szexuális életért bizony tenni kell.

1. Nemcsak a fizikai vonzódás a fontos!

Ha szeretünk valakit, egy idő után már nem a külseje miatt szeretjük, hanem a belső értékei miatt, de a kellemes kinézet ennek ellenére nagyban segíti a vonzalom fenntartását, és nem csak a partnered miatt: minél jobban érezzük magunkat a bőrünkben, annál nagyobb az önbizalmunk, ami kifejezetten szexi!

2. Mások figyelme is fontos lehet

Minél jobban megnéznek a férfiak, a párod annál jobban fog kívánni, mert az ellenkező nem figyelme ezt váltja ki belőle. Egy hosszú kapcsolatban természetesnek vesszük a másikat egy idő után, így nem árt, ha néha eszünkbe jut, hogy partnerünk mások figyelmét is felkelti, így az ösztön sarkallni fogja arra, hogy megtartson.

3. A rendszeres szex ne legyen egyenlő a monotonitással!

Ha nem újítotok időnként, a szex megszokottá és gépiessé válik egy idő után, ez elkerülhetetlen, de tehettek ellene. Ne feledjétek, hogy a szex nemcsak maga a behatolás, a szeretkezésbe sok más dolog beletartozik.

4. Hagyjatok teret a képzeletnek!

Ne légy állandóan meztelen a párod előtt, sőt, csak akkor legyél az, ha szexelni készültök. Ha sokszor lát ruha nélkül a hétköznapokban is, hamarabb válik „immunissá” a meztelen tested látványára.

5. A csapongó képzelet egyszerre áldás és átok

Valld be, hogy te is el szoktál fejben kalandozni szex közben, ez természetes. Feldobja a szexuális életet, ha megbeszélitek egymással a fantáziátokat, hogy mit szeretnél kipróbálni, vagy mi az, ami izgat. Ha elfogyott a témátok, nézzetek együtt pornót.

6. A szex boldogság

A kielégítő szexuális élet növeli az endorfin szintet, ami azt jelenti, hogy a mindennapi életben is nagyobb lesz a boldogságérzetetek. Csökkenti a fejfájást, oldja a stresszt, nyugodtabbak lesztek, és jobban érzitek magatokat a bőrötökben.

7. A férfiak nem úgy állnak a szexhez, mint a nők

Ugyan mindkét nem élvezi az összebújást, teljesen máshonnan közelítik meg a témát. A férfiak vizuális lények, őket az izgatja fel, amit látnak. A nőket ezzel ellentétben az érzelmi intimitás hozza lázba, úgyhogy ez jusson eszetekbe időnként.

8. Részegen sem rossz az együttlét

A bódító italok remek afrodiziákumként szolgálhatnak. Nem arra célzunk, hogy nagyon részegen essetek egymásnak, hanem arra, hogy kis mennyiségben az ital kellemesen oldja a gátlásokat, aminek következtében nyitottabban és nyugodtabban próbálhattok ki új dolgokat.

9. A csábos fehérnemű igenis hasznos

Ne mutatkozzatok rendszeresen kinyúlt mackónadrágban a partneretek előtt, még akkor sem, ha már sok éve együtt vagytok. És időnként szerezzetek be egy-egy új, szexi fehérneműt, hidd el, ez nagyon fontos a férfiaknak, hiszen az előbb fejtettük ki, mennyire vizuális lények.