7 trend, amiről idén sem kell lemondanod!

Nézzük, mi maradhat a gardróbodban!

7 trend, amiről idén sem kell lemondanod!

Évről évre más stílusjegyek jönnek és mennek.. Vannak viszont olyan darabok, amik még idén is divatosak és nem kell tőlük megválni!

1. Midi és maxiruhák!  Továbbra is ezek a ruhák viszik a pálmát, hiszen maga Celine is őket vonultatta fel a tavaszi kollekciójában. Mintákra és harsány színekre fel!

2. Mintás anyagok: mindegy, hogy zebra, gepárd vagy leopárd minta, a lényeg, hogy köszönjön vissza valamelyik dzsungelben lakó állat mintája. Kicsi bővítéssel bevonták a szafari stílust is.

3. Csillogás mindenhol. Csillogó cipők, egyberuhák és táskák. Chanel idén sem vetette meg a minél látványosabban virító ruhákat. Elő azzal a flitteres fekete rucival!

4. Műszőrme és az állatvédők. Hálistennek eljutottunk odáig, hogy a divatikonok nagyjai már inkább a műszőrmét prezentálják a nézőközönség felé.

5. Rusztikus ruhák: legutóbb talán a 90es évek elején voltak divatosak a maxi fehérruhák minimalista fekete motívumokkal. Idén szintén menő lesz!

6. Fényes anyagok. Talán erről a kifejezésről a Michael Jacksonos klippek jutnak eszünkbe, mégis mindenkit bátran bíztatunk a piros lakkcipőkre, a bézs kabátkára, hiszen Dior nem sűrűn tévedett még.