7 tipp az energiaszint gyors növeléséhez!

Hogyan érjünk el minél hamarabb megfelelő energiaszintet?

7 tipp az energiaszint gyors növeléséhez!

Az energia az életünk minden területén jelen van. Jelen van a belső érzelmeinkben, a csakráinkban és a testünkben is. Ezért szoktunk különbséget tenni a lelki fáradtság és a testi fáradtság között. Míg a testi fáradtságot egyszerű pihenéssel orovosolni tudjuk, addig a lelket annál nehezebb. Hogyan harcoljunk azért, hogy minél hamarabb visszakapjuk?

1. Fogyasszunk sok folyadékot! A víz testünk legfőbb alkotóeleme, és mivel használjuk is, ezért folyamatosan után kell pótoljuk.

2. Adjunk hálát annak, amink van! Köztudott, hogy a dícséret és a hála növeli a hangulatunkat és fokozza a pozitív energiát a testünkben!

3. Minden napot tervezzünk meg! Természetesen bármikor közbe jöhet valami, de attól függetlenül állítsunk fel egy fontossági sorrendet, és igyekezzünk ahhoz igazítani a teendőinket!

4. Mindenkinek van úgynevezett listája a fejében, amiről tudja, hogy már régen meg kellett volna csinálnia a halogatott teendőt. Itt az ideje, hogy kipipáljunk egyet!

5. Szívjunk friss levegőt! Nem véletlenül szokták mondani az emberek stresszhelyzet esetén, hogy szükségük van egy kis sétára, vagy ki kell menniünk friss levegőt szívni. 

6. Pilates és jógagyakorlatok elsajátítása, vagy tulajdonképpen bármi, ami megtanít relaxálni.

7. Kerüljük el az energiavámpírokat! Gondolom nem ismeretlen ez a fogalom, hiszen szinte mindenki találkozott már olyan személlyel, akitől úgy érezte magát, mintha kiszívta volna belőle az összes energiát. Helyette találkozzunk olyan emberekkel, akik pozitív hatással vannak a lelkünkre!