7 szokás, amely segít, hogy ne laposodjon el a kapcsolat!

Apró dolgok, de elég jelentősek egy kapcsolat fenntartásához!

7 szokás, amely segít, hogy ne laposodjon el a kapcsolat!

Rengeteg pár életében fordul elő, hogy ellaposodik a kapcsolatunk, és sokuknak fogalmsuk sincs, hogy mi ennek az oka. Nézzük, mit tehetünk, hogy ez a mi szerelmünkre ne nyomja rá a bélyeget!

1. Nevettessük meg és szórakoztassuk a másikat!

Ez azért nagyon fontos, mert ha mindketten jól érezzük magunkat, akkor a kapcsolatunk is jól működik. Sokan rendkívül egyszerű dolognak tartják ezt, pedig határozottan így van! A legjobb gyógyír mindenre a nevetés!

2. Bókoljunk mindennap!

Nem kell nagy volumenű dolgokra gondolni, csupán egy-egy finom megjegyzés is hegyeket képes dönteni. Pédául: "Szuperül áll ez a nadrág!" vagy " Jól áll ez az új frizura. ". Ugye, hogy nem is olyan nehéz?

3. Figyelem a másik felé.

Amikor este mindketten hazaestek totál fáradtan, jól esik valakinek elmondani az aznapi eseményeket. De csak akkor tud a lelkünk megnyugvásra találni, ha a párunk ténylegesen odafigyel ránk, és nem kérdez vissza percenként kétszer.

4. Okoskütyüket kikapcsolni!

Gondolom nem ismeretlen az a kép, amikor a pár mindkét tagja beszélgetés helyett a telefonján játszik vagy böngészi az aktuális híreket. Tegyük le ilyenkor a telefont, és próbáljunk meg a másikra koncentrállni! 

5. Apró örömök.

Lepd meg a párod alkalmanként egy szál virággal vagy csokival. Hidd el, fogja értékelni.

6. Köszönöm.

A bűvös szó, mely sajnos lassan feledésbe merül a társadalmunkban. Pedig elég nagy jelentősséggel bír, hiszen gondoljunk csak bele, nekünk is jól esik, ha az elvégzett munkát megköszönik. Ugyanígy van ez a párkapcsolatban is, ne vegyünk mindent természetesnek!

7. Apró érintések, simogatások. 

Nem szabad megfeledkezünk az apró érintésekről sem, hiszen a mindennapokban ezek azok a dolgok, melyek egy kicsit kizökkentenek a szürke halmazból.