7 sokatmondó erotikus idézet

Kedveled az idézeteket és olyanokat keresel, amelyek igazán kifejezik az erotika lényegét? Gyűjteményünkkel ebben segítünk neked.

7 sokatmondó erotikus idézet

„Nincs hatalmasabb emberi ösztön, mint a felgerjedt nemi vágy, és a képek, amelyek a nyomában támadnak, életre szólóan vésődnek belénk, mint tetoválás a lelkünkbe.”
/Stephen King/

„Az érzéki gyönyör a lelkek egyesülése nélkül mindig állatias volt, és az is marad: nyoma sincs utána az emberben valami nemesebb érzelemnek, inkább a megbánásnak.”
/Ludwig von Beethoven/

„Szeretkezni egy nővel, és együtt aludni vele, más és más szenvedély, nem pusztán különbözőek, de ellentétesek is. A szerelem nem a párzás vágyában (mely vágy korlátlan számú nőre irányul), hanem az együttalvás egyetlen személyére korlátozott vágyában nyilvánul meg.”
/Wei Hui/

“Nem gazdaságos korán lefeküdni azért, hogy spóroljunk a gyertyákkal, ha annak eredménye ikrek lesznek.”
/kínai közmondás/

“Miért kellene a szexszel kapcsolatban tanácsokat elfogadnunk a pápától? Ha tudna is valamit a dologról, nem is szabadna róla tudnia.”
/George Bernard Shaw/

A szex mindenekelőtt egy testedzési forma. Minél többet gyakorolja az ember, annál jobban kívánja, annál jobban élvezi, és annál kevésbé fárasztja ki.

/Robert A. Heinlein/

A szex szerelem nélkül olyan sekély és nevetséges, mint a szerelem szex nélkül.
/Hunter S. Thompson/