7 féle szex, amire mindenkinek szüksége van!

Ti tudtatok ezekről? Elő a fantáziátokkal, és valósítsátok meg őket!

7 féle szex, amire mindenkinek szüksége van!

A szex minden formáját szeretjük, főleg, ha olyan emberrel éljük át, akit szeretünk. Nézzük, melyik az a 10 leggyakoribb szexfajta, amit mindenkinek át kell éljen egyszer!

1. Gyorsmenet

Ez általában olyan, mint a földrengés, hiszen alig tart pár percig, mégis felemelő tud lenni a megfelelő pillanatban. Arról nem is beszélve, hogy a gyors együttlétek az erős vonzalom kiteljesedésének a jelei. Ehhez a szexfajtához viszont nem árt, ha használunk némi síkosítót.

2. Vetkőzös szex

Nincs is izgalmasabb dolog, mint amikor a szeretett és megkívánt nő érzékien levetkőzik a párja előtt, ezzel is egy rögtönzött sztriptízt előadva. Ez már simán felér egy előjátékkal is!

3. Kényelmes együttlétek

Valljuk be, ritkán jut eszünkbe egy kocsiban vagy egy szűk helyen összebújni, hiszen elég kényelmetlen tud lenni. Ezért is érdemesebb egy kényelmes franciaágyban átadni magunkat a gyönyörnek, ugyanis így nem kell arra is figyelni, hogy mind a kettőtöknek jó legyen!

4. Vad szex

Ez az egyik legősibb módja a szexualitásnak, amikor ösztönösen szaggatjátok le egymásról a ruhát. Egy vad szexuális kaland cseppet sem halk, és nem feltétlen a kényelemről szól. Ilyenkor tud az emberből az állatias ösztön előbújni, ami gyors orgazmushoz juttat.

5. Az átadó szex

A nőknek már ősidők óta szükségük van a biztonságérzetre, melyet a szeretett férfi ölelése nyújt. Az átadó szex lényege, hogy teljesen átadja magát a nő a férfinek, így tud kiteljesedni.  

6. A váratlan szeretkezés

Váratlan időben és helyen valami őrületes tud lenni egy szeretkezés, hiszen erre az egyik fél többnyire azért nem számít, viszont pont ez adja meg a spontanelitás szépségét is. Többnyire itt kevesebb az előjáték, és nagyobb a hangsúly az aktuson.

7. Maszturbáló szex

Ezt nagyon nem is kell magyarázni: egy férfi számára ugyanis nincs is izgatóbb látvány, mint amikor arra érkezik haza, hogy a párja saját magát kényezteti. Garantáltan nem fogja tettek nélkül hagyni, és már az ajtóban ledobálja magáról a ruhákat.