6 ok, miért ne bánd, ha egyedül szilveszterezel

Egyedül töltöd a Szilvesztert? Ne bánd, meg is mutatjuk, miért ne.

6 ok, miért ne bánd, ha egyedül szilveszterezel

1. Semmiről nem maradsz le
A szilveszteri bulin mindenkinek ott kell lennie, és mindenkinek szuperül kell éreznie magát. Ha belegondolsz, hány olyan Szilveszter volt, ami különbözött a többi, hétköznapi buliktól? A buli sokszor nem egy jó pasi karjaiban végződik, hanem elviselhetetlen fejfájással. Máshogy is lezárhatod az évet, és nem baj, ha másnap nem fetrengesz másnap macskajajosan.
2. A hazaút egy rémálom
Újév reggelén mindenki az utcán van, és ünnepel… Taxit fogni szinte lehetetlen, hacsak nem küzdősportolsz, lehet, hogy jobb, ha meg sem próbálod. Szeretnél órákig ácsorogni a magassarkúdban? Vagy épp kétvárosnyit gyalogoltál mire hazaértél? Ez most biztos nem hiányzik.
3. Hideg van
Egy hajnali fagyoskodásnál sokkal jobb programok közül választhatsz. Inkább egy pohár finom, minőségi pezsgő, filmmaraton a barátaiddal és jobbnál jobb ételek felvonultatása sokkal izgalmasabb lehet, mint hogy a buli után a hidegben rójad a köröket.
4. Úgy ünnepelhetsz, ahogy akarsz
Ugye tudod, hogy az év utolsó napját úgy is töltheted, ahogy akarod? Vehetsz egy forró fürdőt. Főzhetsz valami finomságot, rendezhetsz partit, áthívhatod a hozzád közelálló embereket, és rendezhetsz házibulit. A te életed, te döntöd el, hogyan töltöd az év utolsó napját. Ha a barátaid társaságára vágysz, hívd át őket, és zárjátok együtt az évet, a kellemes, meleg lakásodban.
5. Megspórolhatsz magadnak néhány csalódást
Többnyire erős elvárásokkal futunk neki az év utolsó társasági eseményének, aztán ki tudja, mennyire érezzük jól magunkat, ha szingliként érkezünk és nem tudhatjuk, kivel távozunk. Persze lehet, hogy életed szerelme fog hazafuvarozni…
6. Másnap tényleg frissen kezdheted az ÚJ ÉVET
2020-at sokan szeretnék már nagyon lezárni, hiszen sok olyat hozott ez az év, amire álmunkban nem gondoltunk. Ha otthon ünnepelsz, több esélyed van arra, hogy frissen vágj bele az új évbe, ami új reményeket is hoz.