6 ismert meleg pár

Ők a legismertebb meleg párok a nagyvilágban! Ha ők felmerték vállalni, mi miért ne tegyük, ha úgy adódik?

6 ismert meleg pár

Egy kis érdekesség gyanánt nézzünk szét az ismert meleg párok között, de a teljesség igénye nélkül.

1. Az 1990-es évek népszerű pop sztárja, Ricky Martin 2018-ban házasodott össze a svéd festővel, Jwan Yoseffel. Egy gyereket nevelnek. 

2. Jodie Foster színésznő 2014-ben házasodott össze Alexandra Hedison fotóssal. Már régóta alkottak egy párt. A legendás énekes 1993 óta alkot egy párt filmművész kedvesével, David Furnish-sel. Ők voltak az egyik első meleg pár az Egyesült Királyságban, akik éltek a bejelentett élettársi kapcsolat lehetőségével, majd 2014-ben, amint erre lehetőség nyílt a szigetországban, a házasságkötésen is túl vannak.

3. A Szex és New York Mirandája pár éve házasodott össze politikai aktivista kedvesével, akivel már 2004 óta alkotnak egy párt. Egy gyermeket nevelnek közösen.

4. Neil Patrick Harris és David Burtka több, mint egy tíz évig jártak együtt, mire 2014-ben kimondták a boldogító igent.

5. Martina Navratilova egykori teniszcsillag és az egykori orosz szépségkirálynő Julia Lemigova tündérmeséje még 2006-ban kezdődött. 2014-ben az oltárnál erősítették meg, és tették hivatalossá kapcsolatukat.

6. A világhírű divattervező és Tom Ford 2014-ben házasodott össze Richard Buckley újságíróval. Ekkor már 27 éve éltek együtt, és egy gyermeket együtt is nevelnek.

Bízzunk benne, hogy hazánkban is nemsokára szabad teret kapnak az azonos neműek is a házasságra, és a gyermekvállalásra is.