6 dolog, ami nem jön be a nőknek!

Nincs könnyű dolga a férfiaknak. A női szexualitás alapvetően bonyolult, de ha egyszer rájönnek a férfiak a megfelelő mozdulatokra, akkor szinte lehetetlen hibázni!

6 dolog, ami nem jön be a nőknek!

1. Mellfétis

A férfiak jelentős része szereti a melleket, és a nők között is sokan vannak, akik szívesen veszik, ha partnerük itt is kényezteti őket. De ami sok az sok. Bármennyire is csábító, hogy rajongásodban percekig időzz erre, esetleg erősebben nyomkodj, masszírozz vagy netán harapdálj, figyelj oda, hogy ne legyen inzultus a dologból. A mellek nagyon érzékenyek, hormonális változásokhoz kapcsolódóan akár fájdalmasak is lehetnek, a mellbimbó bőre sérülékeny, szóval nagyon könnyű túlzásba vinni a lelkesedést. Figyeld a partnered reakcióit, és tarts szünetet, ha úgy látod, sok volt a jóból.

2. Zéró előjáték

Tény, hogy a pornóban nem sok időt vesztegetnek ilyesmire, a hölgyek mégis sikongatnak örömükben, és azonnal készen állnak mindenre. Ne hagyd magad félrevezetni: ahol élsz, az a való világ ugyebár, és itt a dolgok kicsit másképp vannak kitalálva – elég, ha arra gondolsz, hogy mifelénk a férfiak sem mindig kelnek és fekszenek álló pénisszel. Ritka az olyan helyzet (bár nem állítjuk, hogy egyáltalán nincs), amikor egy-két kacér pillantással hangulatba tudsz hozni egy nőt, érdemesebb inkább abból kiindulnod, hogy becéző szavak, simogatások, és idő kell ám ahhoz, hogy a partnered valóban fogadóképes legyen. Hidd el, neked is jobb lesz, ha olyasvalakivel vagy együtt, aki testileg és lelkileg is ki van élesítve. 

3. Nyálaskodás

Na igen. A szexet többek között a testnedvek működtetik, így nem ördögtől való, ha a nyálnak is jut benne szerep, a sokat emlegetett felnőttfilmekben ráadásul kitüntetett szerepe van ennek. Viszont mindennek megvan a maga helye és ideje, és kevés lehangolóbb dolog van annál, mint amikor egy férfi nem várja meg, hogy kellőképpen izgalomba jöjjön a partnere, hanem ilyenformán síkosít. Persze ez is lehet egyfajta előjáték, és el is sülhet jól, de ha rendszert csináltok belőle, az elég megalázó lehet mindkét fél számára. 

4. Fürge ujjak

Szuper, ha nem csak egy testrészedet használod partnered felizgatására, és sokan szeretik, ha kézzel is ingerlik őket, akár dörzsölgetéssel, akár behatolással. De legyél óvatos! Ha túl heves vagy, könnyen fájdalmat okozol, és sokan vannak, akik egy idő után idegesítőnek találják a ki-be húzogatást, mert ez a legtöbb esetben nem teljes értékű alternatívája a behatolásnak. Az ujjaiddal inkább az előkészítésben vegyél részt, és ne feltétlenül péniszt imitálj. 

5. (Hátsó) ajtóstul a házba

Sokat emlegetjük a pornót, de nincs mit tenni, muszáj szóba hozni, mert alapjaiban formálta át a szexualitásunkat. Vegyük például az anális szexet. Persze, persze, már a régi görögök is, és igen, tényleg van sok nő és férfi, aki kifejezetten szereti az együttlétnek ezt a módját. De ha a pornó alapján tájékozódsz, azt gondolhatod, olyan szintű napi rutin ez, mint a misszionárius póz – pedig a valóságban azért nagyon nem ez a helyzet. Az meg főleg nem, hogy szex közben egyszer csak mindenféle megbeszélés vagy előkészítés nélkül gondold úgy, hogy na akkor most. A filmekben nyilván nem mutatják be az előkészületeket, de hidd el, hogy vannak, és ha úgy csinálsz, mint ahogy ott láttad, könnyen lehet, hogy a partnered nem az örömtől, hanem a fájdalomtól fog felkiáltani. 

6. Agyondezodor

Persze hogy a legtöbb nő szereti, ha ápolt vagy és jó az illatod. De ápolt és jó illatú nem attól leszel, hogy ha kell, ha nem, agyonfújod magad mindenféle dezodorral. Az meg főleg fura, ha az intimebb testrészeidet is összepermetezed: nem, ezen a tájékon nem a szantál vagy pacsuli a normális illatkombó. Inkább fürödj rendszeresen és alaposan (a legrosszabb, amit tehetsz, hogy a rossz testszagot próbálod elfedni intenzív deózással), használj izzadásgátlót, emellett pedig módjával, inkább a felsőtesteden alkalmazd a különféle spréket. Így máris jobban érvényesül a saját, egyedi illatod.