5 vészjósló dolog az esküvőn

Minden esküvő más és más, a lehetőségek tárháza végtelen. Minden menyasszony és vőlegény más személyiség, ebből adódóan minden esküvő másról lesz emlékezetes.

5 vészjósló dolog az esküvőn

Sajnos előfordul, hogy olyan események történnek az esküvőn, amikre senki sem számítana. A tapasztalt szemek ezekből a jelekből gyakran megjósolják a házasság szerencsétlen kimenetelét.

Ha az ifjú pár csúnyán leissza magát a lagzin

Valljuk be, egy esküvőn szeretjük megadni a módját a mulatozásnak és az ilyen események megünneplésének szerves velejárója az alkohol fogyasztása. Sokszor megesik a lakodalmakban, hogy némelyik vendég annyira felönt a garatra, hogy úgy kell őt a násznépnek összeszednie. Persze mindannyian szívesen iszunk az ifjú pár egészségére, ahogy a menyasszony és a vőlegény is számtalan vendéggel koccint az este folyamán. Természetes, hogy az ifjú pár is szeretné végre kiengedni a gőzt, ami az esküvő szervezésével járó stressznek köszönhetően felgyűlt bennük. Ha azonban a vőlegény, hovatovább a menyasszony már a ceremónia előtt részeg, az bizony sok mindent elárul...

Morcos menyasszony, rosszkedvű vőlegény

Az esküvőnek számos olyan eleme van, ahol becsúszhat valami váratlan dolog, még a legfelkészültebb stáb mellett is. Természetesen egy profi esküvőszervezővel biztosak lehetünk abban, hogy a legcikisebb szituációk is hamar megoldódnak. Mégis előfordul időnként, hogy a pár egyik tagja az esküvőn és a lakodalmon szinte végig látványosan rosszkedvű. Foghatjuk ezt a stresszre vagy a váratlan szituációkra és próbálhatjuk szépíteni, mégis azt kell mondanunk, hogy ha a menyasszony durcás vagy a vőlegény látványosan rosszkedvű, mikor életük legszebb napját ünneplik a szeretett násznéppel, sajnos ez nem túl biztató jövőt vetít a pár elé.

Ha az egyik fél megalázza a másikat a vendégek előtt

Az esküvő az óriási öröm mellett sok feszültséggel jár és akaratlanul is előfordulhat, hogy a menyasszony és a vőlegény összevitatkoznak, veszekednek vagy megbántják egymást az esküvői készületek alatt vagy szerencsétlenebb esetben az esküvőn. Ha életük nagy napján a vendégek előtt alázza meg az ifjú pár egyik tagja a másikat, az a legnagyobb tiszteletlenség a másikkal szemben. Ha így kezdik közös életüket, nagy a valószínűsége, hogy a házasság nem fog sokáig tartani.
 
Nem veszik figyelembe a másik igényeit

Az esküvő szervezésénél a legfontosabb, hogy az ifjú pár jól érezze magát és minden olyan legyen, ahogy azt ők elképzelték. Megesik azonban időnként, hogy a pár egyik tagja nem veszi kellően figyelembe a másik igényeit. Megtörtént, hogy a vőlegény nem engedte, hogy vegetáriánus ételeket is felszolgáljanak a lakodalmon, pedig a menyasszony vegetáriánus volt. Ha már esküvőjük napján nem egymás kívánságait lesik, mi lesz később? A házasság sok kompromisszummal jár, azonban ha már akkor sem képes erre a pár, amikor a legszerelmesebbek, az idő múlásával semmi nem fog javítani a helyzeten és előbb-utóbb csúfos véget ér a kapcsolat.

Az ex még mindig feltűnik

A párod az esküvőtökre is meghívta az exét, arra hivatkozva, hogy barátok? Biztos jó ötlet ez? Több botrányos esetben előfordult már, hogy az ex hívatlanul bukkant fel az esküvőn. Hallottunk már több olyan esküvőről, ahol valamelyik korábbi pár megjelent és roppant kínos botrányt csinált. Egy ilyen incidens rendkívül kellemetlen lehet a násznép előtt és a pár kapcsolatában is végzetes lehet.