5 tipp, hogyan élvezd jobban az életet!

Nem találsz elég örömöt az életedben? Esetleg most szakítottál a pároddal és még nem állt helyre a lelkivilágod?

5 tipp, hogyan élvezd jobban az életet!

Szeretnél hasznos tippeket kapni, hogyan vedd észre az apró örömöket? Az egyik legkedveltebb kutyaidomító, a Dél-Kaliforniában élő Ed McCabe 5 jótanácsa, ami segít jobban élvezni a mindennapokat.  


1. Legyél mindig nyitott és pozitív!
 Ha úgy indítod a napodat, hogy ma minden jól fog alakulni, akkor úgy is fog történni, mert a benned megfogalmazódott vágy találkozik a külső kapcsolati elemekkel és minden a legjobb helyen lesz, a legjobb pillanatban.

 

2. Legyél kedves és udvarias!
Bárkivel van dolgod, viselkedj kedvesen, tisztelettudóan, udvariasan. Egy idős néninek add át a helyed a buszon, köszönd meg, ha valaki kinyitja előtted az ajtót. Ezek az apró odafigyelések boldogság alapjai.


3. Tanulj minden nap valami újat!
Az agyad így sokáig friss és érdeklődő marad, és nyitott lesz az új dolgok iránt. Ha képes leszel haladni a korral, a trendekkel, akkor sosem öregszel meg igazán.


4. Ne tegyél semmi olyat, amihez nincs kedved!
Ez nagyon fontos! Ha csak azért dolgozol, hogy legyen pénzed, akkor az igazi boldogságot, örömet nem tudod átélni, megtapasztalni a magánéletedben. Ne áldozd fel magad a munka oltárán, amely gyakran még stresszt is okoz az életedben. Többet érdemelsz ennél és jogod van ahhoz, hogy azt tedd, amit szeretsz.


5. Hallgass a szívedre!
 Hallgass olyan zenét, amilyet szeretsz, ha arra vágysz, hogy sétálj egyet a szabadba, akkor menj ki a természetbe. A szív hangját soha nem nyomd el, egész életedben engedelmeskedj neki.