5 tipp, hogy mind a ketten élvezzétek a 69-es pózt!

Eddig inkább kellemetlennek tartottad? Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, többet nem lesznek gátlásaid!

5 tipp, hogy mind a ketten élvezzétek a 69-es pózt!

1. Engedd el magad!

Egy egyszerű trükkel profi leszel a 69-ben: csak szórakozz egy jót! Lazulj el, ne vedd olyan komolyan magad. Persze, tudjuk, mondani könnyű. Szóval ez hogy is néz ki a gyakorlatban? Lassan, érzékien vessétek bele magatokat a pózba, például így: a pasid úgy feküdjön az ágyra, hogy a feje kissé lógjon le a széléről, te pedig állj fölé. Csókolgasd és simogasd a felsőtestét, majd szépen lassan haladj lefelé, amíg nem találjátok magatokat a pozícióban!

2. Fókusz az egészen

Ne felejtsd el, hogy bőven van még felfedezésre váró terület 69-ezés közben. Úgyhogy a kezeid nyugodtan kalandozzanak el, sőt! Ha a déli tájakon járnak az ujjaid, mindenképpen vedd kezelésbe a golyóit is, de a kezeid akár akkor is munkába állhatnak, ha a szád már elfáradt egy picit.

3. Kérj szünetet!

Már egy sima menet során sem olyan egyszerű a nagy orgazmusra koncentrálni, hát még ha közben a másik kényeztetésével is el vagy foglalva. Ha ez a szitu túl sok, akkor nyugodtan tartsatok felváltva egy kis pihenőt.

Párhuzamos élvezetek

Ha a 69-et szánjátok a fő eseménynek az éjjel, fontos, hogy nagyon is kényelmesen helyezkedjetek el. Erre pedig a legalkalmasabb, hogy egymással szemben az oldalatokra fekszetek. Így nem kell azon aggódnod, hogy meghúzod egy izmod, vagy hogy rossz helyen köt ki egy-egy végtagod. Plusz, egymás combját párnaként használhatjátok, így a nyakad sem fog elfáradni.

Járt utat a járatlanra

A sokszínűség a legjobb barátod, amikor 69-ről van szó. Ne ragadj meg a jól bevált orál-trükkjeidnél, okozz extra meglepetést a pasidnak! Csináld lassan, gyorsan, körkörösen, variálj a nyomással – a lényeg, hogy minden 69-ezés egy kicsit más, egyedi legyen. És persze a legfontosabb: élvezd a játékot!