5 módszer a nemi vágy növelésére 2. rész

Hogyan használd érzékszerveidet partnered szexuális vágyának növelésére? Cikkünkben folytatjuk az érzékszervi tapasztalatok bemutatását, amelyekkel garantáltan növelheted párod libidóját.

5 módszer a nemi vágy növelésére 2. rész

SZAGLÁS

Lehet, hogy tornatermi tanárod meggyőzött róla, hogy takard el a természetes illatodat, de valójában ez lehet az egyik leghatékonyabb eszköz az izgalom fokozásának arzenáljában. "Vannak bizonyítékok arra, hogy az embereknek feromonjaik vannak" - mondja Alan Hirsch, M. D., a Szaglás & Ízlelés kezelés és kutatási alapítvány alapítója. "Az egyik vizsgálatban, amikor egy potenciális férfi feromont a székek alá helyezték, a nők összeálltak ezen a területen."
Tehát izzadj együtt a pároddal: a testmozgás aktiválja az apokrin mirigyeket, a főemlősökön lévő feromon felszabadulásának helyét - mondja Dr. Hirsch. Minden nő eltérően reagál, ám kutatásai szerint a pézsma csökkentheti a hüvelyi véráramot; a nők összekapcsolhatják az illatot az aktus közbeni rándulásokkal. Próbáld ki a bébi hintőport, ami fokozza a hüvelyi véráramot, vagy első alkalommal eukaliptuszt, kámfort és mentolt is használhatsz. „Ezek az illatok növelik az empátiát” - mondja Dr. Hirsch.

HALLÁS

A nyögésed rendkívül izgathatja partneredet. "Úgy tűnik, hogy a férfiak gyakran megkérdőjelezik, hogy egy nő valóban élvezi-e a szexet, de a nők fizikailag láthatják, amikor egy férfinak felkeltették az érdeklődését." - mondja Lehmiller. Amire a nők igazán vágynak, az a kommunikáció, szavak formájában.
„Ha a nyilvánvaló észrevételek suttogása nem természetes, akkor ne csak egyszerűen mondd meg neki, mit szeretnél a szex alatt, hanem cseréld ki a csúnya szavakat a normál szexuális beszédre. Először mondd meg neki, hogy tegyen olyan dolgokat, amelyekről már tudod, hogy jól érzi magát."- tanácsolja Sitron a férfiaknak.

A férfi hagyhatja, hogy a zene elvégezze a munkát számára. A világosan kimondott szövegek ugyanolyan hatással lehetnek, mint a piszkos beszéd - mondta Sitron. Előjátéknak kiváló a zenehallgatás, amivel egymásra hangolódhattok, csak a megfelelő zenét kell megtalálni.