5 módszer a nemi vágy növelésére 1. rész

A szex teljes test-élmény. Nem csak megérinteni vagy ránézni a párodra, vagy hallani a nyögését. Ez mind és még sok más.

5 módszer a nemi vágy növelésére 1. rész

A szex teljes test-élmény. Nem csak megérinteni a párodat, ránézni, vagy hallani a nyögését. Ez mind és még sok más.

Hol kezdődik az öröm?

A bőrére pillantással - vagy az első érintéssel? Vagy ott, amikor meghallod a kulcsát az ajtóban? Nem kell ezen gondolkodnunk, csak érezzük. „Öt érzékelésünket használjuk az élvezet megéléséhez” - mondja Justin Sitron, Ph.D., a Widener Egyetem szexualitás-kutatója. "A szex egy esély arra, hogy felhasználd érzékszerveidet, hogy megtapasztald a testedet." És a partneredét. Használd mind az öt érzékedet, és a szex több lesz, mint bármi más. Színtiszta öröm.

ÉRINTÉS

Az érintés a nők vágyainak elsődleges kiváltója - nyilatkozta a Journal of Sex Research. "A többi érzékszerveddel nem feltétlenül foglalkozol, mialatt a partneredet megtapasztalod" - mondja Sitron. "De az érintés kölcsönös: Érezheted, hogy megérintelek, míg megtapasztallak."
Használd ki az „érzékszervi fókusznak” nevezett szexuális terápiás technikát. Hagyd, hogy társad feküdjön a hátán, csukott szemmel, és lassan simogasd a fejét és az arcát - haj, orr, fül, ajkak; fedezz fel mindent. "Tegyél úgy, mintha ez lenne az utolsó esélyed arra, hogy megkóstold a testét" - mondja Sitron. Fektesd hanyatt, húzd fel a lábait és érezd őt minden érzékszerveddel, majd fordítsd őt meg és ismételd.
A lényeg az új erotikus területek feltérképezése. "A nemi szerveknél, a melleken és a belső combokon található a legtöbb idegreceptor, tehát érzékenyebbek" - mondja Justin Lehmiller, Ph.D. szociálpszichológus. "De szinte bármely testrész erotikussá válhat, ha megtanulod azt összekapcsolni a szexuális élvezettel."
Szeretnéd felfedezni párod ismeretlen területeit? Fontold meg ezt az útmutatót a legkényelmesebb pontjaihoz, a kincses térképéhez…