5 jel, amiről biztosan tudhatod, hogy biszex vagy!

Ha ezek a dolgok már megfordultak a fejedben, akkor valójában biszex vagy! Eszedbe jutott már valaha?

5 jel, amiről biztosan tudhatod, hogy biszex vagy!

Szinte nincs olyan nő, akinek ne fordult volna meg a fejében egyszer sem, hogy lehet, hogy a lányokhoz is vonzódik, de mivel a legtöbben szégyenlik még a gondolatát is, ezért nem fordulnak pszichológushoz sem. Sokan ugyanis félnek attól, hogy mi van akkor, ha az orvos is megerősíti őket ebben a gondolatmenetben. Nézzük azokat az intő jeleket, melyekről saját magad is megállapíthatod, hogy biszex vagy-e vagy sem!

1. Izgatnak a nők is gondolatban, nem csak a férfiak

Talán ez az, amit a legnehezebben ismer el egy nő, ugyanis ki az, aki bemerné vallani, hogy izgalomba jön egy formás popsi, egy szép cici, vagy egy gyönyörű arc láttán. Sokan ilyenkor azzal magyarázzák, hogy valószínűleg csak irigységből nézik meg a másikat, holott tudatalatt a vonzalom vezérli őket.

2. Fantáziálás egy másik nőről

Ha előfordult már, hogy a pasid helyett egy másik nőről fantáziáltál önkielégítés közben, az még elsőkörben nem feltétlen jelenti azt, hogy a lányokhoz vonzódsz. Lehet, hogy csak a tudatalattid játszik veled, hiszen mélyen legbelül mindannyian tudjuk, hogy csak egy másik nő képes annyira eltalálni az erogén zónánkat, melyekkel elérjük a csúcsot. A biszexualitás akkor merül fel, amikor sűrűbben jut eszedbe a nőkkel való együttlét, mint a férfiakkal.

3. Erotikus álmok

Persze ez ugyanolyan természetes, mint az előzőleg felsorakoztatott jelek, ugyanis attól függetlenül, hogy gyakran álmodunk arról, hogy hármasban szeretkezünk, még mindig nem biztos jel. De azt azért ne felejtsük el, hogy ha mondjuk ebben az álomban a nő hangsúlyosabb szerepet játszik az aktus során, akkor annak jelentése van. Méghozzá nem is akármilyen: mélyen legbelül vágyunk egy érzéki nő érintésére.

4. Szex egy másik hölggyel

Ha már volt szexuális kapcsolatunk egy velünk azonos neművel, az arra utal, hogy hajlamosak vagyunk kacsingatni a másik nem felé is. Ezzel nincsen semmi gond, hiszen gondoljunk csak bele, rengeteg főiskolás lány feszegeti a határait, és keresi önmagát. Ha ezekre az élményekre sóvárogva emlékszünk vissza, akkor viszont érdemes elgondolkodnunk, hogy melyik irányban kellene keresgélnünk.

5. Bűntudat

Bűntudatot érzel, ha egy másik nőre gondolsz? Ne legyen! Legyél tisztában azzal, hogy nem csak akkor lehet valakinek bűntudata, ha rossz dolgot követett el, hanem akkor is, ha úgy érzi, hogy szégyellnivalója van. A másság semmilyen formája nem ad okot a szégyenérzetre. Sok nő, amikor szex közben egy másik nőre gondol, megcsalásként éli meg a párjával szemben. Arról nem is beszélve, hogy páran csak fantáziálva tudnak férfival való együttlétkor kielégülni. Felejtsük el a bűntudatot, hiszen csak fejben gondoltál másra!