5 intő jel a hűtlenségre

Mikor gyanakodhatunk arra, hogy párunk megcsal?

5 intő jel a hűtlenségre

Sokan ok nélkül féltékenykednek és hajlamosak átesni a ló túloldalára akár indokolatlanul is, de sajnos vannak esetek, amikor teljesen jogos a felháborodás. Pár pontban összeszedtük az intő jeleket!

1.Rendszeresen későn ér haza, amit megpróbál túlórával vagy pedig forgalmi dugóval kimagyarázni, súlyosabb helyzetben nem éjszakázik otthon és a barátját hívja segítségül alibinek.

2.Újabban szokatlanul sokat nyomkodja a telefonját, vagy ha hívást kap, rögtön olyan helyre vonul el telefonálni, ahol biztosan ne halld, hogy kivel és miről beszélget.

3.Ha eddig nem volt az a tipikus, romantikus, virágot hozó férfi, most biztosan az lesz, mert a saját lelkivilágát próbálja megnyugtatni, így el is könyveli magában, hogy ő végülis jóváhozta a hűtlenségét.

4.Az előző pont ellenkezője is riasztó lehet, ha minden ok nélkül elzárkózott lesz és minden apróságon felkapja a vizet.

5."Legjobb védekezés a támadás"! Ezt az elvet is szokták alkalmazni egy-egy vita során, hogy az ellenkező felet vádolják hűtlenséggel, miközben ők azok, akik más ágyában keresik a boldogságot.

Mindenesetre is ha már felmerül bennünk a gyanú, a lehető leghiggadtabban le kell ülni és megbeszélni, mert az is lehet, hogy csak mi beszéljük be magunknak,de azért jobb tisztában lenni a dolgokkal.