5 hiba, amit a nők elkövetnek egy kapcsolat kezdetén

Mit rontunk el már az első randin, ami egyben az utolsóhoz vezet?

5 hiba, amit a nők elkövetnek egy kapcsolat kezdetén

A nők hajlamosak már az első randin a gyerekeik nevét tervezni, ami elég öreg hiba, ugyanis ez a legtöbb férfit megrémíti. Nézzük meg ezeket a hibákat, és kicsit gondolkozzunk el rajta, nem-e lehet ez az oka a szingliségünknek!

1. Ne legyünk önzőek! Az egy természetes dolog, hogy mindkét fél a legjobbat akarja magából kihozni, de ne felejtsük el, hogy mind a ketten emberből vagytok és vannak hibáitok is. Tilos az első randin már az összeköltözést felhozni, viszont nem árt, ha a hosszú távú terveitekről beszéltek egymásnak, így már az elején  kiderül, hogy érdemes-e folytatni a vacsorát!

2. Ne azért akarjunk párkapcsolatot, mert az összes barátnőnk már férjhez ment és gyerekeik vannak, hanem mert mi is úgy érezzük, hogy szükségünk van egy társra!

3. Tilos az exekről beszélni! Persze valószínűleg neki sem te vagy az első, és mind a ketten hoztatok sérelmeket az előző kapcsolatból de nem ez a megfelelő alkalom, hogy ezeket a dolgokat felhozzuk. Tehát nem mondjuk azt sem, hogy "ő is pont így szerette a kávéját".

4. Nem szabad rágörcsölni az első találkára, viselkedjünk csak természetesen. Ne akarjunk másnak látszani, mint amilyenek valójában vagyunk, mert a visszájára is fordulhat a dolog. Lehet, hogy az aktuális kiszemelt éppen a saját énünkbe szeretne bele és a színész-oldalunk pedig nem tetszene neki.

5.Talán az egyik legfontosabb, hogy ne öltözzünk túl sem. Hacsak nem jársz 0-24-ben túsarkúban, akkor itt is hanyagold. Ha a lazább stílust kedveled, nyugodtan vegyél fel egy kényelmes nadrágot egy nem túl kihívó felsővel, ehhez a kombinációhoz pedig tökéletesen passzol egy nőcis topánka. Aranyszabály: A kevesebb néha több!