5 férfi dolog, ami minden nőt kiakaszt az ágyban!

Arról már írtunk, hogy mi az, amivel könnyen kiboríthatjuk a pasikat szex közben. Most viszont azokat a dolgokat gyűjtöttük össze, melyek bennünket ábrándítanak ki, de nagyon.

5 férfi dolog, ami minden nőt kiakaszt az ágyban!

1. Fenn a zokni!  

Egyszerűen hihetetlen, hogy bár rengeteg filmben és cikkben figurázták ki azokat a pasikat, akik fenn hagyják a zoknit szex közben, mégis maradtak olyanok, akik a mai napig megteszik. A jelenségnek persze valószínűleg az az oka, hogy már vetkőzés közben annyira elkapja őket a hév, hogy nem jut eszükbe levenni.

2. Összebújás hiánya

Az egy dolog, ha kimarad az előjáték, de az már mindennek a teteje, ha az összebújásra sem kerít sort. Szeretkezés után jól esik egy kicsit ölelkezni, és csendben összesimulni . Ha ez hiányzik, akkor ez úgy jön le, mintha a srácnak tényleg csak szexre kellenénk, és semmi érzelem nincs mögötte.

3. Előjáték folyamatos elmaradása

Az rendben van, hogy nekik egy perc is elég ahhoz, hogy izgalomba jöjjenek, de nálunk nem így van. A hosszú, elnyújtott simogatások és csókok elengedhetetlenek ahhoz, hogy eljussunk az orgazmusig, ezért jó lenne, ha nem feledkeznének el róla! Természetesen olykor egy gyors menet is hihetetlenül izgató tud lenni, de alapjáraton vágyunk a romantikára és a minél hosszabb előjátékra!

4. Ha nem néznek ránk

Néhány pasas annyira jól elvan magával, hogy egész egyszerűen megfeledkezik arról, hogy egy nő is van vele. Ti találkoztatok már ilyennel? Tudod, aki képtelen a szemetekbe nézni, mert csak a saját élvezetére koncentrál. Ez általában a futó kalandoknál esik meg, de ha véletlenül a te pasiddal is előfordul néha (nagyon néha), még ne temesd a kapcsolatot. Inkább csak tedd szóvá, hogy ez neked nem tetszik, és így nem is érzed jól magad szex közben.

5. A légkalapács

Ki ne bújt volna még ágyba olyan fickóval, akinek a mozgása leginkább egy durva szerszáméhoz hasonló? Mintha az lenne a feladata, hogy adott idő alatt minél többször menjen be, és jöjjön ki. Na, az ilyen pasi az, akinek meg kell tanítani, hogy mi is a valódi szex, és hogy nem egyedül van az ágyban. Plusz a lassan járj, tovább érsz elvét is érdemes újra átvenni.