5 előny, amiért érdemes reggel összebújni!

Sokan kifejezetten szeretik a napot szeretkezéssel kezdeni, de vajon milyen pozitív hatásai vannak?

5 előny, amiért érdemes reggel összebújni!

A gyors reggeli összebújásoknak számos előnye van, hiszen azért ismerjük el, ennél élvezetesebb dolgot reggel nem nagyon tudnánk tenni. Még a szakemberek is legalább öt dologra tudnak bennünket rámutatni, amiért érdemes ezzel a pozitív napindítással kezdeni!

1. Pihentebbek és energikusabbak leszünk

A hosszú apok után nem mindig van az embernek kedve és energiája összebújni, pont ezért is megfelelő a reggeli időpont, hiszen akkor már kipihentebbek vagyunk, ezáltal jobban rátudunk hangolódni a másikra. Arról nem is beszélve, ha már úgyis az ágyban vagyunk összebújva, miért is ne használnánk ki ezt az alkalmat?

2.Férfihormonok hatásai

A férfiak a reggeli órákban bizonyítottan jobban teljesítenek. Ennek egyszerű biológiai oka van: ébredés után sokkal több tesztoszteron van a szervezetükben, ezáltal megnő a libidójuk is.

3. Lilaköd

Általában amikor reggel kinyitjuk a szemünket, még nem állunk teljesen készen a napra. Ilyenkor még azért szükségünk van néhány percre, hogy aktivizáljuk magunkat. Ha viszont ebben az időszakban bújunk össze, akkor az az egész napunkra jó hatással lesz. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor még nem gondolkozunk az egész napos teendőkre, ezáltal jobban oda tudunk figyelni a másikra.

4. Pozitív hangulat

Az orgazmusnál nem számít, hogy éppen milyen napszakban vagyunk, ugyanis mindenképp boldogsághormont kapunk vele. Ezáltal jobb lesz a közérzetünk, és boldogabban vágunk neki az aznapi teendőknek.

5. Monotonitás kilőve

Valahol mélyen azért tisztában vagyunk vele, hogy ha valaki a szeretkezésről kezd el beszélni, akkor az esti összebújások az elsők, melyek eszünkbe jutnak. A reggeli szex pontosan ezt a monotonitást zárja ki, mert kilibbent bennünket a megszokott rutinból. Így garantáltan nem fogtok egymásra unni, mert mindig izgalmasan várjátok majd, hogy mikor eshettek egymásnak.