5 dolog, melyekre a legtöbbször keresünk rá a felnőtt oldalakon!

Gondoltátok volna, hogy ezek a dolgok csigázzák fel a legtöbb ember fantáziáját?

5 dolog, melyekre a legtöbbször keresünk rá a felnőtt oldalakon!

1. Lányok lányokkal

A leszbikus erotikát keresték 2020-ban legtöbben a pornó oldalakon, aminek valószínűleg az az oka, hogy a tartalom mindkét nem körében népszerű lehet. Ugyanakkor persze fontos megjegyeznünk, hogy az azonos neműek közötti szexualitást a többnyire férfiak által rendezett felnőtt filmek a legkevesebb esetben ábrázolják természetesen, de hát kevés olyan ága van a pornónak, ami a realitásról szólna. Úgy tűnik, a felhasználókat ez egyelőre nem különösebben zavarja.

2. Szexi anyukák

Aki olvasott már hasonló összesítéseket, az valószínűleg ezen sem lepődik meg, de azért első olvasásra kicsit bizarrnak tűnik, hogy valakit éppen ez izgat fel. Mégis, a “mostohaanya”, vagy a “milf” keresőszavak az élmezőnyben szerepeltek az oldal keresőszavai között. Gyanítjuk, hogy itt sem kimondottan realitás ábrázolása volt a cél, pedig szerintünk egy nő, aki a gyerekneveléssel járó minden feladatot és nehézséget képes menedzselni, igenis nagyon szexi.

3. Masszázs

Az erotikus masszázs semmi esetre sem nevezhető új keletű dolognak, és eddig is szerepelt a keresőszavak között, de az előző évhez képest 63 helyet ugrott előbbre a listán. Hogy miért, azt nem tudjuk, de úgy tűnik, 2016-ban mindenki izgatónak találta az olajos testek simogatását, amivel, mint bármilyen más formájú szexuális érintkezéssel sem, ha közös beleegyezéssel és egymás örömére történik, egyáltalán nincs is semmi baj. Sőt.

4. Videojátékok

Első ránézésre furcsa lehet, de ha valaki megnéz egy modern videojátékot, rögtön megérti, miről is van szó. Az élethűre rajzolt anime karakterek közül azok, akik női szerepekben tűnnek fel, sokszor olyan mértékben erotikusra vannak megrajzolva, hogy attól már maga a játék is korhatáros lesz. Nem csoda, ha a fanok – és néhány esetben már maguk a gyártók is – kihasználják, hogy ilyen szerepben is megmutathatják a karaktereket.

5. Virtuális valóság

A 360 fokos szögben rögzített filmek szinte a semmiből robbantak be, de valószínűleg mindenki sejtette, hogy a VR szemüvegek, ahogy betörnek a piacra, máris összeforrnak az erotikus tartalmakkal. Ha nekünk kellene megtippelnünk, azt mondanánk, hogy ez a keresőszó jövőre még előkelőbb helyen lesz majd a listán. Itt érdemes megemlíteni, hogy egyébként már a hologram pornó is létezik, bármi legyen is az.