5 dolog, mely megöli a férfiakban a vágyat!

Írtunk már vágyfokozó dolgokról, most azokat szedtük össze, melyek megölik a férfiak kedvét a szexhez!

5 dolog, mely megöli a férfiakban a vágyat!

Teljesen mindegy, hogy egy rövidebb vagy egy hosszabb távú kapcsolatról beszélünk, vannak olyan dolgok, melyek vágyölően hatnak. Ha nem szeretnénk a hangulatot elhessegetni, akkor kerüljük el ezeket!

1. Menstruáció

Persze vannak, akik a piros betűs napok alatt is aktívan élnek szexuális életet, mégis illik előtte szólni, hogy ne akkor érje a másikat meglepetés. Ezért mindenképpen jelezzük finoman, hogy éppen ünneplünk.

2. Önbizalomhiány

A férfiakat kifejezetten zavarja, ha egy nő nem mer előttük levetkőzni, vagy csak sötétben a takaró alatt hajlandó szeretkezni. A szégyenlősséget zárjuk ki mindenképpen! Sőt, inkább legyünk annyira magabiztosak, hogy elmondjuk titkos vágyainkat.

3. Edzés után

Természetesen előfordul, hogy miután hazaérsz a futásból, a pasid egyből neked szeretne esni, főleg ha már régóta nem volt alkalmatok szerelmeskedni, de azért egy gyors zuhanyt iktass be előtte mindenképp. Több férfivélemény szerint is illúzióromboló tud lenni, ha a másiknak izzadtságszaga van.

4. Rossz lehelet

Erre legalább annyira figyelni kell, mint az előző pontra. Bár az első pár alkalommal mindenki kínosan ügyel arra, hogy kerülje az olyan ételeket, melyek kellemetlen szájszagot idéznek elő, de egy idő után hajlamosak vagyunk erre ráfelejteni, pedig nem kellene. Egy gyors fogmosás mindenképpen bele kell, hogy férjen, mielőtt ágybabújunk!

5. Részeg állapot

Nincs is rémesebb, mint egy részeg nő, aki alig bír megállni a lábán. Könnyen közönségessé válhatunk ezáltal, ráadásul nem is úgy élvezed a szexet, mint egyébként. Egy-két pohár bor persze belefér, hiszen még arra is jó lehet, hogy a gátlásokat oldjuk vele, de azért ne vigyük túlzásba!