5 dolog, amit utálnak a férfiak az első randin!

Vannak dolgok, melyeket inkább hanyagolnunk kellene az első randin, főleg ha vacsoráról van szó! Ezeket gyűjtöttünk most össze

5 dolog, amit utálnak a férfiak az első randin!

Általában a férfiak ha randevúra hívnak egy nőt, akkor legtöbbször egy romantikus vacsorára esik a választásuk randihelyszínt tekintve. Tulajdonképpen a nőknek csak annyi lenne a dolguk, hogy aranyosak, kedvesek és szépek legyenek, mégis képesek olyan hibákat elkövetni, melyek után szinte borítékolt, hogy nem kell a következő telefonhívásra várni. A következő 5 dolog ugyanis kifejezetten irritálja a férfiakat!

1. Szemkontaktus hiánya

A szem a lélek tükre, nem véletlen szokták mondogatni. Hagyjuk tehát, hogy a férfiak mélyen a szemünkbe nézhessenek. Persze az első találkán sokan félénkek, de ez ne gátolja meg azt, hogy létrejöjjön a hosszas szemkontaktus. Ha csak néha nézünk a szemébe, az azt fogja sugallni, hogy nem is érdekel bennünket igazán, így nem fog első benyomás sem kialakulni, ez viszont meggátolja bárminemű érzés felmerülését.

2. Ha magunkat helyezzük előtérbe

Egy randi akkor lesz igazán felejthetetlen, ha nem csak saját magadról beszélsz, hanem igyekszel a kiszemeltedről is minél többet megtudni, hiszen hogyan is tudhatnád meg másképp, hogy milyen a másik. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen találka kifejezetten unalmassá is válhat a másik személy számára. Igyekezzünk olyan mederbe terelni a beszélgetést, ahol mind a ketten megismerhetitek egymást. Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy ha nagyon jó hallgatóságnak is tűnik az erősebbik nem, attól függetlenül nem szabad azonnal mindent rázúdítani, hiszen ez riasztó is lehet.

3. Telefonálás

Nem is nagyon kellene ezt bontogatni, mégis fontosnak éreztem, hogy szerepeltessük ebben a felsorolásban, hiszen randi alatt telefonálni már-már több, mint bunkóság. Érdemes még előtte lehallkítani. Természetesen kivételt képez ez alól, ha mondjuk beteg rokonunkat ápoljuk, és felügyelet mellett hagyjuk, ugyanis sajnos az ördög nem alszik, és bármi történhet. Murphy törvénye szerint ráadásul pont akkor lesz gond, amikor kicsit ki szeretnénk mozdulni.

4. Sminkelés

Sok nő hajlamos negyedóránként kirohanni a mosdóba, hogy ellenőrizze a makeup-ját. Ez sem a legbizalomgerjesztőbb, így a férfi azt fogja hinni, hogy fontosabb a saját külsőnk, minthogy megismerjük őt. Nem azt fogják belőle leszűrni, hogy neki szeretnénk tetszeni, hiába is gondolják sokan így, persze tévesen.

5. Ha alig eszel valamit

A férfiak egyenesen utálják, ha egy nő csak egy mindenmentes salátát kér fogyókúrára hivatkozva. Nem szeretik az álszentséget: higyjétek el, hogy tisztában vannak azzal, hogy otthon gondolkozás nélkül megesztek egy egész pizzát is. Ha mégis fogyókúrázol, vagy neadjisten' valami rajtad kívül álló okok miatt nem ehetsz meg bármit, akkor még a randihelyszín megbeszélése előtt közöld ezt, és találjatok ki más programot együtt!