3 dolog, amit soha ne csinálj menyasszonyként!

Minden lány álma egy csodaszép esküvő. Te is mindent megteszel azért, hogy a legnagyobb rendben menjen minden? Sokszor már a legelején vita alakulhat ki, ha nem értesz egyet a pároddal például a helyszínt illetően.

3 dolog, amit soha ne csinálj menyasszonyként!

Sokszor hallom, hogy a menyasszonyokat ebben az időszakban nagyon könnyen ki lehet hozni a béketűrésükből és pillanatok alatt elszabadulhat a pokol. Ilyenkor Isten ments annak a rokonnak vagy barátnak, aki a közelében tartózkodik. Mivel én is tervezgetem az esküvőm, adok pár tippet, amit érdemes kerülnöd, nehogy Te is haramia legyél. ????


Biztos vagy benne, hogy 10 millió forint alatt nem tudod megszervezni?
Nyilvánvaló, hogy ha esküvőt szervezel, bizony igen mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Megértem, hogy ezen a napon igyekszel mindenből a legjobbat megszerezni, de gondolj csak bele. Érdemes ilyenkor 6-7 emeletes tortát rendelni? Mindenképpen ragaszkodsz a tüzijátékhoz és a jégszoborhoz?  Esetleg ledes léggömbökkel, csokiszökőkúttal vagy egy gyönyörű desszertasztallal nem éred be?  Ezeket a magas kiadásokat megspórolhatod, hiszen még jól fog jönni, ha gyermeket terveztek a közeljövőben. 


Kivel menj ruhapróbára?
Csak akkor vigyél magaddal bárkit is, ha tényleg adsz a véleményére. Ha édesanyádat választod, hallgasd meg, ő mit tanácsol, de ne vessz össze vele, csak mert Neked nem az az elképzelésed, mint ami neki.


Mindenképp a Seychelle-szigeteken legyen a nászút?
Tudom, sokunknak fontosak a like-ok, de ne ezért utazzatok el egy nagyon messzi szigetre elképesztő összegekért. Gondolj csak bele. Valójában kinek szól ez a kirakatparádé? A luxusnak és a pénzszórásnak csakis akkor van értelme, ha kettőtök örömére történik, és nem üres pózolás a célja. Nem hiszem, hogy a vőlegényed nagyon boldog lenne, ha az egész nyaralás csak a pózolásról és a telefon nyomkodásáról szólna.


Persze tudom, hogy ezeken kívül is vannak még dolgok, amelyekben nem biztos, hogy egyetértesz a vőlegényeddel. Tudjuk, hogy a férfiak teljesen másképp gondolkodnak az életről és sokszor az esküvőkről is. Többségük szerint teljesen fölösleges a rongyrázás, a hatalmas torta és egyéb feltűnéskeltő dolgok. Próbáljátok inkább megbeszélni ezeket, hogy mindketten elégedettek legyetek a nagy napotok szervezésének legfőbb kérdéseiben. Ne erőszakold rá az ötleteidet, inkább hallgasd meg Őt is.