5 dolog, amiben megegyezik a hetero és a leszbikus párok élete!

Sejtettétek volna, hogy rengeteg dologban megegyezik a hetero és a leszbik élete? Most eláruljuk nektek ezt az 5 dolgot!

5 dolog, amiben megegyezik a hetero és a leszbikus párok élete!

Minden kapcsolatnak megvannak a saját hullámvölgyei, akár normál párokról, akár egynemű párokról beszélünk. Több dolog is van azonban, mely mind a kettőnél megjelenhet, ezeket gyűjtöttük most nektek össze!

1. Ők is gondolkoznak azon, hogy hányadik randi után bújjanak ágyba

Amikor két nő randizni kezd egymással, ugyanúgy agyalnak azokon a dolgokon, mint a hetero társaik. Ugyanolyan lelkesedéssel készülődnek, ugyanúgy figyelik egymás jeleit. Izgulnak, hogy vajon tetszeni fognak-e a másiknak, hol találkozzanak, és a többi hasonló "probléma". Szóval semmivel sem különbözik egy normális kapcsolattól. 

2.Összebújás

A leszbi csajok is szeretnek összebújva, filmet nézve időzni, vagy akár csak együtt ülni a kanapén és beszélgetni. Tehát semmiféleképpen ne úgy képzeljük el, hogy csak egymást falják a négy fal között. Ugyanúgy meg vannak a saját szokásaik, ugyanúgy szeretnek sorozatokat bámulni, és vitatkozni, hogy melyik csatornát nézzék.

3. Őket is idegesíti az ex 

Ha az egyik leányzóra ráír az exbarátnője, a másik ugyanolyan féltékeny lesz, mint egy pasi vagy egy nő. Egyáltalán nem különböznek az érzelmek, hiszen ne úgy képzeljük el, hogy ők csak egymás testére féltékenyek. Az azonos neműek egymás lelkét is szeretik, nem csak az együttléteket.

4. Az összeköltözés őket is megrémíti

Természetesen mindenki fél az összeköltözéstől, akármelyik nemhez is vonzódik. Mindenhol előkerülhetnek a hétköznapi problémák, a súrlódások, de ezeket összecsiszódással két hölgy is megtudja oldani. Ugyanúgy meg lehet beszélni, hogy mely napokon ki az, aki mosogat, főz, vagy éppen takarít. A romantikusabbak ezeket a dolgokat együtt szokták csinálni, hiszen addig sem külön töltik az idejüket.

5. Veszekedések

Mindenhol előfordulnak kisebb vagy nagyobb viták, melyeket aztán akár békülőszex is követhet. Mindenkinek meg van a saját maga személyisége, ezáltal az a fél is, aki a békülést fogja kezdeményezni. Tehát attól, hogy két lányról beszélünk, ugyanúgy vannak hisztik, civódások, melyeket ki is lehet küszöbölni.

Összevetve mindent ne kezeljük külön a leszbikusok kapcsolatát, mert ugyanazokkal a dolgokkal néznek szembe nap mint nap, mint azok, akik a szimpla férfi és női kapcsolatban élnek.