5 biztos jel, hogy kezdünk kiábrándulni a partnerünkből!

Hogyan fordulhat elő, hogy hosszú időkön keresztül minden rendben van, majd egyik pillanatról a másikra ez megváltozik? Hogyan vehetjük ezt egyáltalán észre? Íme 5 jel, amivel könnyen ráeszmélhetünk!

5 biztos jel, hogy kezdünk kiábrándulni a partnerünkből!

Az első és leggyanúsabb jel már alapból az, ha ilyesmin kezdessz el gondolkodni. Elég intő jel lehet, ha megfordul a fejedben, hogy egyáltalán szerelmes vagy-e még a partneredbe. Az is előfordulhat, hogy ez csak egy múló állapot, egy hullámvölgy, ettől egyébként nem kell rögtön kétségbe esni, hiszen nincs olyan kapcsolat, ahol ez ne fordulna elő. De ez még nem jelenti azt, hogy azonnal szakítani kell, ugyanis ha nem történt akkora probléma, ami megbocsájthatatlan lenne, akkor érdemes először leülni és átbeszélni a dolgokat. Ha úgy érzed, hogy valami miatt akkor sem megy, akkor viszont nem szabad tovább húzni egymás idejét. Összeszedtem 5 jelet, melynél sajnos teljes valóban érezhetjük, hogy jobban járunk, ha egyikünk balra, a másik pedig jobbra megy.

1.  Intimitás hiánya

Egy régóta fennálló kapcsolatban sajnos természetes, hogy egy idő után fontosabbnak tűnnek egyes dolgok, mint az együttlétek. Minden kapcsolatban vannak "szárazabb" időszakok, amikor nem kívánjátok úgy egymást, mint az elején, hiszen gondoljunk csak bele, évek óta ugyanazzal a "testtel" fekszetek le, mely egy idő után akár unalmassá is válhat, hiszen nincs meg az újdonság varázsa.

2. Bizalom elvesztése

A bizalom elvesztése tulajdonképpen a kapcsolat halálát jelenti. Teljesen mindegy, hogy miért nem bízol meg a párodban, vagy esetleg miért érzed úgy, hogy ő nem bízik meg teljesen benned. Ezt az akadályt ha nem tudjátok együtt leküzdeni és megoldani, akkor arra a párkapcsolatra keresztet is vethettek.

3. Ha nem érzed jól magad

Igen, a cím is árulkodó. Sok esetben testi jelei is lehetnek egy rossz kapcsolatnak. Ha sokszor fáj a fejed indokolatlanul, és most nem az ágybéli dolgok elkerülésére gondolok, akkor érdemes elgondolkozni, hogy vajon boldog vagy-e. Sok esetben odáig is fajulhat, hogy jelentkeznek a depresszió jelei, vagy akár önkárosító gondolatok is előkerülhetnek. Ilyenkor gondolkozás nélkül lépni kell!

4. Elveszik a süllyesztőbe a saját önbizalmad

Ha kiszeret valaki a párjából, az egyenes arányos azzal, hogy a saját önbizalmad a béka feneke alá kerül. Hiába is próbálsz jól teljesíteni a munkahelyeden, hibát hibára fogsz halmozni, és fogalmad sem lesz egy ideig, hogy vajon mi állhat a háttérben. Ha ezt időben észreveszed, akkor nem lehet gond, de ebben az esetben is inkább vedd fel azt a nyúlcipőt!

5. Szeretet hiánya

Ha nem érzed, hogy szeretve vagy, akkor nincs értelme az egésznek, ugyanis egy szerelmi kapcsolatban természetesnek kellene lennie, hogy megállás nélkül a fellegekben jársz, ha viszont nem érzed, hogy szeret a választottad, akkor hagyd is a csudába. Legtöbbször azok, akik szakítanak, azt hozzák fel érvként, hogy nem érezték azt, hogy kellőképpen szerette volna őt a másik. Ezen érdemes elgondolkozni, hiszen hosszútávon borzasztó káros tud lenni mind az egészségedre, mind a mindennapi dolgaidra!