4 szex tipp, mellyel fenntarthatjátok az érdeklődését!

Szinte minden kapcsolatban előjön az "unalmasabb" időszak, amikor laposodik a házasélet is. De mivel tudjuk ezt fellendíteni?

4 szex tipp, mellyel fenntarthatjátok az érdeklődését!

1. Ne légy félős, de azért semmit se vegyél biztosra!

Amit gyakran sok nő és férfi nem vesz figyelembe, az a vékony határvonal a félős és biztosra-menős kapcsolat között. Ha túl gyakran tagadod meg a szexuális érintkezést, vagy túl gyakran adod oda magad, a férfi mindenképp elveszti érdelődését egy idő után. A szexet soha nem lehet elvárni valakitől, attól számítva, hogy ez elvárás, a kapcsolatban komoly feszültségek alakulnak ki. Másrészről pedig, ha mindig készen állsz kedvére tenni, úgy fogja gondolni, hogy már nem vagy kihívás számára. A férfiak eredendően lusták, ezért könnyen megszokják a kényelmet – ezt pedig nem szabad mindig megadni.

2. Hagyd, hogy reménykedjen, de ne legyen biztos a dolgában

Van itt valami, ami nem is olyan nagy titok: minden férfi azt hiszi, hogy Ő a megtestesült férfi. Éreztetni is kell vele, hogy jól csinálja, amit csinál. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni azt a tényt, hogy a férfi ego és pénisz méret egyenesen arányosak, ezért annál jobb neked, minél nagyobb az ő önbizalma. Tehát ha valamivel elégedetlen vagy, elég a bók és dícséret bármivel kapcsolatban, amit ő csinál.

3. Túl nagy elvárások

A “hálószobai ügyek” kapcsán ne alakuljanak ki partneredben hamis elvárások. Ha arról dicsekedsz mi mindenre vagy képes az ágyban, milyen csodálatos fehérneműid vannak, vagy milyen vad álmaid voltak, és mégsem mutatsz belőle semmit, az a férfiban elégedetlenséget kelt. Ne adj okot neki a csalódásra. Lepd meg, de soha ne fűzd előtte, ha úgysem tudod betartani. Így csak kellemes meglepetés érheti, te pedig a legcsodásabb lány leszel a világon számára.

4. A legnagyobb titok a vágy

A legtöbb nő azt gondolja, hogy a jó szexuális kapcsolat a teljesítőképességen múlik. Fontos viszont tudni, hogy ha a férfi érzi, hogy vágyakozol utána, az szexuális erőt ad számára, ettől pedig még jobban fog akarni téged. Szóval ne felejtsd el közölni vele, mennyire nagyon kívánod. Ez magabiztossá teszi akkor is, ha nem igazán van még tapasztalata.